IMG 0038 26

دکتر علی سلمانپور امروز در نشست صمیمی با اساتید و کارکنان این دانشگاه ضمن تبریک هفته بسیج، به تشریح وضعیت کنونی و عملکرد دو ماهه مدیریت خود در این دانشگاه پرداخت و گفت: بدون تردید موفقیت های گذشته، حال و آینده واحد حاصل زحمات و تلاش های شما کارکنان و زحمات اعضای محترم هیات علمی می باشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، نشست صمیمی و ادواری ریاست این واحد دانشگاهی در حالی برگزار شد که در روزهای اخیر خبر تصویب و نهایی شدن چهار رشته جدید کارشناسی ارشد و کارشناسی در صدر اخبار واحد قرار گرفته است.

دکتر سلمانپور در تشریح وضعیت واحد به جذب 1100 نفر دانشجوی جدیدالورود اشاره کرد و گفت: باید تمام تلاش خودمان را به این امر معطوف کنیم که  ضمن بالابردن کیفیت آموزشی واحد و ایجاد رشته های کاربردی و پرطرفدار و با جذب دانشجوی بیشتر مشکلات موجود را مرتفع نمائیم.

عضو شورای آموزش عالی شهرستان رسیدگی به امور اساتید و کارکنان واحد را از اولویت های کاری خود خواند و تحقق این امر را منوط به وضعیت مالی دانشگاه عنوان کرد و گفت: تمهیدات لازم برای بهره مندی همکاران گرامی و اساتید محترم از امکانات رفاهی و تسهیلاتی اندیشیده شده و به معاونت ها ابلاغ خواهد شد.

دکتر سلمانپور در تشریح برنامه ها و فعالیت های خود به تلاش هاي مستمر جهت رفع مشكل استخدامي كاركنان فاقد مجوز استخدامي اشاره كرد و گفت: نامه نگاري هاي متعددي صورت گرفته و شخصاً پيگير موضوع هستم و به اميد الهي در آينده نزديك مشكل اين عزيزان نيز حل مي شود.

سلمانپور راه اندازی و استفاده همکاران از سیستم اتوماسیون اداری داخلی كه در طول اين مدت اجرايي شده را ضرورت روز دانست و بيان كرد: راه اندازي اين سيستم منجر به استفاده بهینه از زمان و منابع می گـردد.

وی اخذ سند مالکیت مجتمع فنی و مهندسی را از دیگر فعالیت های خود در این مدت کوتاه دانست و با اشاره به حفظ اموال و منابع موجود واحد، پاسداری از این اموال را وظیفه ی تک تک همکاران دانست.

دکتر سلمانپور در ادامه این نشست، با تقدیر از خدمات همکاران حوزه های مختلف، به فعالیت های پژوهشی اساتید اشاره کرده و افزود: در دو ماه گذشته18 عنوان مقاله علمی در مجلات بین المللی و داخلی توسط اساتید واحد منتشر شده و 11 مقاله نیز در همایشهای ملی و منطقه ای پذیرش شده است.

در ادامه این نشست که با استقبال گسترده اساتید و کارکنان واحد روبرو شده بود، همکاران به بیان نظرات، پیشنهادات و دیدگاه های خود پرداختند که ریاست واحد نیز در یک فضای صمیمی اقدام به پاسخ به سوالات آنها کردند.

تلاش برای ارتقای کیفیت آموزشی واحد، تصویب رشته های جدید در مقطع کارشناسی ارشد و ایجاد واحدهای خدماتی برای درآمدزایی واحد را از جمله اولویت های این واحد دانشگاهی برشمرد.

در پایان این نشست صمیمی دکتر سلمانپور با اشاره به وقت شرعی اذان ظهر، همکاران را به اقامه نماز در اول وقت دعوت و آنها را به امانت داری، تکریم دانشجویان و ارباب رجوع و رعایت حجاب و عفاف در شان دانشگاه توصیه کرد و نشست را با دعوت همکاران به شرکت در نماز جماعت به پایان رساند.