IMG 0034رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه از تصویب رشته جدید در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در واحد میانه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی واحد میانه، دکتر علی سلمانپور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه گفت: رشته گرافیک(تصویر سازی) در مقطع کارشناسی ناپیوسته و رشته تکنولوژی معماری در مقطع کارشناسی ارشد به تصویب رسیده است.

سلمانپور افزود: اقدامات اساسی برای تصویب رشته های جدید و پرطرفدار در حال انجام است و در آینده نزدیک نیز بر تعداد رشته های تحصیلات تکمیلی واحد اضافه خواهد شد.

رئیس واحد میانه تصریح کرد: در توسعه رشته، نگرش بومی مدنظر بوده و استقبال جوانان یکی از شاخص های توسعه رشته ها در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه است.

سلمانپور افزود: واحد میانه هم اکنون با سه مرکز آموزشی دارای 4000 دانشجو ، بیش از 136 نفر هیات علمی و دارای بیش از 100 رشته تحصیلی می باشد.