IMG 0035رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه از برگزاری كارگاه "آشنايي با وظايف و نقش ارزياب" در این دانشگاه خبر داد.

دکتر سلمانپور در گفتگو با خبرنگار آنا گفت: نظر به اهميت موضوع نظارت و ارزيابي در دانشگاه آزاد اسلامي و تامين نيروي متخصص در مناطق دانشگاهي، «كارگاه آشنايي با وظايف و نقش ارزياب در دانشگاه آزاد اسلامي» در روزهای شنبه و یکشنبه 18و19 آبان براي اعضاي هيات علمي و کارکنان دارای مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد معرفي شده از واحدها و مراكز دانشگاهي منطقه 13 دانشگاه، در واحد میانه برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد میانه تعداد شرکت کنندگان در این دوره را 45 نفر اعلام کرد و افزود: مدرسان این کارگاه آموزشی منطقه ای، اساتید برجسته ی منطقه13 دکتر رضاپور -رئیس سنجش و نظارت منطقه 13 دانشگاه آزاد اسلامی-  و دکتر شایق عضو هیئت علمی واحد شبستر و از همکاران ایشان بودند.

لازم به ذکر است که این دوره آموزشی 24 ساعته از جمله دوره های دارای مجوز دفتر مطالعات نیروی انسانی واحد میانه بوده که در سالن اجلاس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد برگزار شد.

IMG 2IMG 3