IMG 0145در این دیدار رئیس واحد میانه با مطلوب ارزیابی کردن رشد کمی این واحد دانشگاه در حوزه های آموزشی و پژوهشی گفت: هیأت رئیسه جدید با جدیدیت تمام برای سربلندی دانشگاه آزاد میانه تلاش خواهد کرد و در این راه نیازمند حمایت های معنوی امام جمعه محترم شهر هستیم.

دکتر سلمانپور هدف اصلی دانشگاه را، رشد علمی و تربیت نیروی انسانی متخصص و متعهد و اخلاق مدار عنوان کرد و با اشاره به خصوصیات یک فضای دانشگاهی مطلوب، گفت: رهنمون های امام جمعه محترم در این موفقیت ما راهگشا خواهد بود.

IMG 0164در ادامه این دیدار حاج آقا حامدی نماینده ولی فقیه و امام جمعه شهرستان، ضمن تقدیر از حضور هیات رئیسه دانشگاه آزاد میانه در بیت ایشان، برای موفقیت ترکیب جدید هیات رئیسه این دانشگاه آرزوی موفقیت کرده و افزودند: انتظار داریم دانشگاه آزاد میانه در حد و اندازه نام شهرستان و در شان آن ظاهر شود و در تمامی مراحل به درجات بالاتر برسد. وی تاکید کردند؛ اگر مبنای فعالیت های دانشگاهی صرفاً توجه به تخصص نسل جوان باشد، نتیجه مطلوب به دست نخواهد آمد چرا که تخصص باید در کنار تعهد باشد.

در ادامه این دیدار معاون آموزشی واحد ضمن آرزوی قبولی تشرف ایشان به سرزمین وحی و مناسک حج، گزارشی از حوزه آموزشی واحد را ارائه کردند.