2.2به گزارش روابط عمومی واحد میانه، جلسه توجیهی دانشجویان جدیدالورود دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در ساعت 10 روز چهارشنبه 8 مهرماه در سالن آمفی تئاتر واحد برگزار شد.

در این مراسم که دانشجویان ترم اول کلیه ی رشته های تحصیلی در آن حضور داشتند، رئیس واحد میانه ضمن عرض خیرمقدم و خوش‎آمدگویی به دانشجویان جدیدالورود به معرفی اجمالی رشته ها و بنیه علمی دانشگاه پرداخت.

دکتر سلمانپور آغاز فصل جدیدی از زندگی دانشجویان که مدت دانشجویی آنهاست، دورانی بسیار مهم و تاثیر گذار بر جامعه و خود فرد عنوان کرد و از دانشجویان خواست در محیط فراهم آمده در کنار تحصیل علم و ارتقاء مدارج علمی به تهذیب نفس و تطهیر اخلاق نیز بپردازند. وی با توصیه به قانون ورعایت نظم و انضباط و حفظ شان و منزلت اساتید و بزرگان و سعی در فراگیری سبک زندگی سالم افزود: شما دانشجویان اساتید و مسئولین آینده این کشور خواهید بود پ امروز برای رسیدن به آن روزهایی که در انتظار شماست آگاهاه تلاش کنید و ما هم در خدمت شما عزیزان هستیم.

در ادامه این مراسم، معاون آموزش، پژوهش و فناوری، دانشجویی، اداری و مالی و فرهنگی نیز به تعدادی از قوانین و مقررات مربوط به حوزه خود اشاره و به توصیه‎هایی در این زمینه پرداختند.