3232معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با حضور در نمایشگاه گروهی" هنر و معماری" دانشجویان معماری از زحمات این دانشجویان تشکر کرد.

به گزارش خبرنگار فرهیختگان: دکتر فربـودی معاون آموزشی واحد در جریان بازدید از نمایشگاه گروهی دانشجویان معماری واحد که از امروز در نگارخانه ی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی میانه برگزار شد با اشاره به زحمات دانشجویان در جهت برگزاری این نمایشگاه، تداوم این حرکت ها را خواستار شد.

عضو هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه حضور هنرمندانه ی دانشجویان در جامعه را موجب توسعه نشاط، شادمانی و خودباوری در جامعه دانست و فعالیت های گروهی و جنبی را مکمل حضور در کلاس های درس عنوان کرد.

اضافه می شود  این نمایشگاه  از23- 16 مهرماه از ساعت 10 صبح لغایت 14  برای بازدید عموم  علاقه مندان دایر می باشد.