IMG 0057%2022

به مناسبت سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) برنامه جشنی از سوی بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار فرهیختگان، در این مراسم که با حضور مسئولین، اساتید، کارکنان و جمعی از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در سالن اجتماعات دانشگاه برگزار شد، دکتر فربودی معاون آموزشی واحد ضمن خیر مقدم به میهمانان گفت: برگزاری این مراسم، برای بشریت و تشیع و برای ما که شیعه علی(ع) هستیم یادآور یک آغازیست و حاصل ثمره ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س) فرزندان معصومشان هستند.

دکتر فربودی افزود: این پیوند با فضیلت به امر خداوند تبارک و تعالی، به دست حضرت محمد(ص) و شهادت ملائکه الهی آغاز گردید و از شما عزیزان می خواهیم که این دو الگوی عصمت و طهارت را به عنوان نقطه ابتدای زندگی خود در نظر بگیرید.

وی تصریح کرد: اگر به دنبال راه و مسیر مستقیم برای هدایت و رستگاری، زندگی توأم با سعادت دنیوی و اخروی و ترسیم راه روشنی در زندگی هستیم، بایستی به این بزرگواران تمسک داشته باشیم، چونکه برای ما همانند چراغ و راهگشای آینده هستند.

در ادامه برنامه حجت الاسلام خزائی، استاد گروه معارف واحد میانه به سخنرانی پرداخت و با بیان اینکه تنها خداوند متعال هست که شناخت کاملی از مخلوق خود یعنی انسان دارد افزود: یکی از پیچیده ترین موجودات عالم هستی، انسان است. با وجود اینکه پیشرفتهای علمی زیادی تا به امروز بوجود آمده، ولی هنوز هم انسان بطور کامل شناخته نشده است و لذا دانشمندان بزرگ نخواهند توانست برای او برنامه کامل و دقیقی نشان داده و ترسیم کنند.IMG 0090

وی تنها راه موفقیت زن و مرد را در زندگی زناشویی مراجعه به قرآن دانست و اظهار داشت: آن برنامه دقیقی که قرآن برای زندگی زن و مرد نشان داده است، اگر تمام دانشمندان و فیلسوفان دنیا هم جمع بشوند، نمی توانند آن برنامه را ترسیم و تنظیم نمایند.IMG 0117

خزایی در پایان سخنان خود تشکیل کارگاهها و کلاسهای آموزشی ازدواج را در دانشگاهها از نیازهای مبرم برشمرد و تاکید کرد: با تشکیل کلاسها و کارگاههای آموزشی ازدواج در دانشگاهها و با بیان دیدگاهها، مطرح کردن نقطه نظرات و سوالات و آگاهانه پرداختن به مسئله مهم ازدواج، می توان گام مؤثرتری در ریشه کردن بحث ویرانگر طلاق برداشت. وگرنه ضربه فرهنگی بزرگی بر جامعه ما وارد خواهد شد.

پخش کلیپ، مولودی خوانی و اهدا جوایز از دیگر برنامه های این مراسم بود.