IMG 0129دکتر سلمانپور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با حضور در نمایشگاه عکس سالار پویان از این نمایشگاه بازدید کرد.

به گزارش آنا، به مناسبت هفته دفاع مقدس نمایشگاه عکسی در نگارخانه اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی میانه برگزار شده که در آن 41 اثر عکاسی سالار پویان دانشجوی رشته حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه به دید عموم گذاشته شده است.

دکتر سلمانپور در بازدید از این نمایشگاه که در طول هفته دفاع مقدس پذیرای علاقمندان و مراجعه کننده گان بوده، گفت: حمایت از هنر و هنرمندان دانشجو در دستور کار روابط عمومی واحد قرار گرفته است. رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه همچنین با نوشتن دفتر یادبود این نمایشگاه برای این دانشجوی هنرمند و سایر دانشجویان فعال در عرصه فرهنگی و هنری آرزوی موفقیت کرد.

اضافه می شود این نمایشگاه با حمایت روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، انجمن عکاسی میانه و هفته نامه محلی قافـلان  برگزار شده که آثار این دانشجوی هنرمند در قالب 41 اثر هنری با موضوع دفاع مقدس به نمایش گذاشته شده است.