1392070612144932321474رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه گفت: بازگوکردن دلاوری های رزمندگان و شهدای عزیز به نسل جدید، موجب پرورش روح حق طلبی در بین جوانان خواهد شد.

مراسم افتتاحیه نمایشگاه دفاع مقدس و همایش بصیرافزایی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برگزار شد.
در این مراسم که با حضور مقامات شهری برگزار شد، علی سلمانپور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه هم ضمن عرض خیر مقدم و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس و امام شهدا گفت: با برگزاری چنین مراسمی یاد شهدا در دلها زنده خواهد شد.

سلمانپور با بیان اینکه زنده نگه داشتن یاد و خاطره این عزیزان وظیفه ماست تا آرمانهای متعالی اسلام در جامعه جاری باشد افزود: بازگوکردن دلاوری های رزمندگان و شهدای عزیز به نسل جدید، موجب پرورش روح حق طلبی در بین جوانان خواهد شد.
در ادامه این مراسم که به همت حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه و با حضور جانشین فرماندهی تیپ 36 زرهی میانه، نصیری فرمانده بسیج دانشجویی شهرستان، سرگرد بیرامی مسئول بازرسی سپاه، مسئولین شهری، جمعی از دانشجویان و اساتید دانشگاه در سالن اجتماعات واحد برگزار شد، سرهنگ پاسدار داریوش اردبیلی از پیشکسوتان جنگ شهرستان به روی صحنه رفت و ضمن خاطره گویی جنگ گفت: سفارش من به شما به عنوان یک برادر اینست که عملکرد خودتان را یادداشت کنید و در زمان مقرر که از شما سؤال شد، جواب بدهید.

JPEG 2

فرمانده گردان امام حسین(ع) خاطره ای از عملیات کربلای 2 در منطقه پیرانشهر بیان کرد و افزود: شهدا رفتند و خیلی از این شهدا بر اثر اصابت تیر و ترکش قامت هایشان خمیده شد تا امروز ما راست قامت بمانیم.
وی با بیان اینکه بعد از شهدا چه کرده ایم؟ گفت: فردا در روز قیامت از ما سوال خواهد شد، بعد از شهدا چه کرده اید؟ آنها برای ما درسها داده اند. اگر امروز ما نتوانیم به خواسته های آنها عمل کنیم، شرمنده و روسیاه آنها خواهیم بود.
اردبیلی در خصوص وصیت نامه های شهدا در مورد حجاب اظهار داشت: وصیت نامه هر کدام از شهدا را اگر مطالعه کنیم نوشته اند: خواهران من اگر می خواهید بعد از ما از خون و آرمانهای ما پاسداری کنید و راه ما را ادامه دهید، پس حجاب شما مانند شمشیری تیز بر چشم دشمنان اسلام است.
در حاشیه این مراسم، نمایشگاه دفاع مقدس که به همت بسیج دانشجویی واحد ایجاد شده بود با حضور مسئولین افتتاح شد.JPEG0011

در این نمایشگاه پوسترها و عکسهایی از شهدا، صحنه های نمادین از جبهه و جنگ، قبرستانهای شهدای گمنام و بقیع، پلاک، سربندهای خونین و پوتینهای به جا مانده از شهدا به صورت نمادین و .... دیده می شود. که معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان به همراه فرمانده منطقه انتظامی میانه نیز از این نمایشگاه بازدید بعمل آوردند.

همچنین به مناسبت هفته دفاع مقدس و با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، روزنامه قافلان و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دومین نمایشگاه عکس انفرادی سالار پویان دانشجوی این واحد دانشگاهی با موضوع " ج مثل جنگ " در نگارخانه سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان برپا شد.
در این نمایشگاه تعداد 25 اثر در موضوعات دفاع مقدس از تاریخ 1/7/92 لغایت 7/7/92 به مدت هفت روز در معرض دید علاقه مندان قرار گرفته است.