دبیر منطقه 13 دانشگاه آزاد اسلامی:
در کشوری که علم و معرفت جایگاه ویژه ای دارد استقبال می کنیم.

فرهیختگان: دبیر منطقه 13 دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ما در کشوری که در آن علم و معرفت جایگاه ویژه ای دارد استقبال می کنیم و بزرگان ما همیشه توصیه های لازم را در این مورد داشته اند.
دکتر رسولی نژاد در هفدهمین اجلاس معاونین و مسئولین عمرانی منطقه 13 دانشگاه آزاد اسلامی که به میزبانی واحد میانه برگزار شد بیان داشت: ما دو رسالت بزرگ داریم یکی رسالت دینی و مذهبی که مسئولیتی است بر دوش همه آحاد ملت و دیگری وظیفه اداری و انتصابی ماست که ما را وادار می کند تا در زمینه سازی تحصیل علم جوانانمان پیش قدم باشیم.
وی افزود: فراهم کردن محیطی آرام و ایده ال برای جوانان خیلی مهم است و این یکی از رسالتهای مهم مسئولیتی، اداری و شرعی ما محسوب می شود که نمی توانیم از زیر بار این مسئولیت شانه خالی کنیم.
دبیر منطقه 13 به برکت هدیه روز اول تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی توسط امام راحل(ره) اشاره کرد و اذعان داشت: درهر نقطه ایران اسلامی، یکی از زیباترین و مستحکم ترین ساختمانهای موجود در آن شهرها از آن دانشگاه آزاد اسلامی می باشد و این به برکت وجوهی بوده که امام راحل در آن زمان از صدق دل و خلوص نیت به این مؤسسه و نهاد انقلابی کمک کرد.
رسولی نژاد تصریح کرد: انتظاری که همه ملت از جامعه انقلابی و اسلامی داشته و دارند اینست که تمامی نهادها و ارگانها انقلابی و غیر انقلابی منتسب به نظام جمهوری اسلامی با هدفی مشخص و رو به رشد و تکاملی غیر قابل باور باشند.
وی اظهار داشت: متأسفانه بعضاً می بینیم که با سوء استفاده های مدیریتی بعضی از نهادها، حیثیت جامعه اسلامی ما زیر سوال می رود ولی خوشبختانه امروزه دانشگاه آزاد اسلامی بعنوان یکی از کارآمدترین، ایده ال ترین و بزرگترین مؤسسه آموزشی حضوری جهان به برکت انقلاب اسلامی است.
دبیر منطقه 13 تأکید کرد: نهادها و مؤسساتی هم داریم که شاید سرمایه ای غیر قابل باور نصیبشان شده ولی امروزه کوچکترین اثر و فعالیتی از آنها به چشم نمی آید در حالیکه دانشگاه آزاد اسلامی با این ابهت و توانمندی کار می کند.
رسولی نژاد در ادامه گفت: دانشگاه آزاد اسلامی توسط بعضی از مسئولین ناآگاه موجب شد که بعضاً به چالش بیفتد و باعث شود سطح بیسوادی را با ارائه مدرک بالاتر در جامعه نشأت بدهند تا بتوانند به این دانشگاه ضربه بزنند و با عناوین خاص، تحت هر شرایطی و با مدرک گرایی با هزینه های کمتر در مقابل دانشگاه آزاد قدعلم کنند.
وی با اشاره به تولید علم در دانشگاه آزاد اسلامی بیان داشت: امروزه دانشگاه آزاد اسلامی رتبه اول تولید علم را به برکت اساتید هیئت علمی تمام وقت در دانشگاه آزاد اسلامی دارد و این سرمایه هایی که الان در این دانشگاه شاهد هستیم در دانشگاههای دولتی و سایر مراکز آموزشی کمتر می بینیم.
دبیر منطقه 13 در پایان سخنان خود گفت: مدیریت حکم یک لوکوموتیو آن اداره یا سیستم را دارد، هر طرفی که برود چرخها و واگنهای آن نیز به همراه او خواهد بود. و از دولت جدید انتظار داریم که به این امکانات آموزشی که به همت مسئولین گذشته ایجاد شده ارج نهاده تا از آنها استفاده سالم و بهینه شود.
در ادامه دکتر سنبلی رئیس سابق واحد میانه ضمن خوشامدگویی و خیر مقدم اظهار داشت: بر این باوریم که دانشگاه ازاد اسلامی با بررسی دقیق از سال تأسیس، به همراه وزارت مسکن و شهرسازی مأموریت گسترش علم را بر عهده داشته و به دنبال آن، عمران و آبادانی کشور نیز به دوش گرفتند.
وی افزود: هر جا که پرچم دانشگاه آزاد اسلامی نصب شد آنجا رو به توسعه و عمران قرار گرفت و این دانشگاه، هم رسالت علمی و هم رسالت عمرانی خود را به خوبی انجام داد.
سنبلی اضافه کرد: از هیئت امنای دانشگاه و استانها انتظار داریم که نگذارند مظلومیتی بر دامن دانشگاه حاکم باشد.
درادامه جلسه معاونین و مسئولین عمرانی واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی در منطقه 13در خصوص موضوعات مختلف و مسائل و مشکلات موجود عمرانی خود را مطرح و در مورد آنها بحث و تبادل نظر گردید.