فرهیختگان: مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با حضور دکتر رسولی نژاد دبیر منطقه 13 دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدیان رئیس واحد خسروشاه، اساتید و کارکنان دانشگاه در سالن اجتماعات واحد برگزار شد.
در ابتدای مراسم دکتر سنبلی رئیس واحد در بخشی از سخنان خود گفت: من با مردم و شهر میانه پیوند عاطفی برقرار کردم و تا آخر عمر آن را حفظ خواهم کرد. شما همکاران قطعه ای از وجود من هستید و به غیر از کار و تلاش، نیکی و خوبی چیزی از شما ندیدم و تا همیشه به آن خواهم بالید.
وی افزود: اگر رنجشی از طرف رئیس یک مجموعه باشد، حتماً بخاطر نقش مدیریتی یوده، چرا که مدیریت تعارفی با کسی ندارد. انتصاب یک رحمت است و رفتن از مأموریت یک مصلحت و یک رحمت خدایی است.
در ادامه دبیر منطقه 13 دانشگاه آزاد اسلامی گفت: هر کسی در هر پست و مقامی که باشد از دو منظر قابل داوری و رویت است، یکی از منظر کسانی که تماشا می کنند و دیگری وجدان هر انسان است.
دکتر رسولی نژاد اضافه کرد: در آن مدتی که انسان عمرش را گذرانده و آنچه از آن باقی می ماند خدمت به بشریت، همنوع و خود نیست بلکه خدمت به خلق است. و اگر ما در انتخاب خود در هر زمینه ای درست عمل نکنیم و انتظارات از آن انتخاب برآورده نشود، یک نوع خیانت محسوب می شود.
وی در خصوص تعریف مدیریت گفت: مدیریت یعنی هدایت، تقسیم کار، نظارت و کنترل برای رسیدن به آن هدف از قبل تعیین شده است. مدیریت یعنی کار توسط دیگران با حداقل امکانات و زودتر رسیدن به آن هدف و برنامه، و نجات یک مجموعه یا سازمان نیازمند یک برنامه و هدف خاصی که توسط یک مدیر و عوامل آن انجام می پذیرد.
دبیر منطقه 13 در ادامه افزود: بالاترین عبادتها خدمت به خلق است. رئیس جدید واحد میانه با مسئولیت جدید خود باید کوله باری را درست نماید تا آینده به آن افتخار کند و ما نیز با اعتقاد به بازخواست اخروی باید کارمان را به نحو احسن انجام دهیم.
رسولی نژاد با بیان اینکه کسی که عین طلای ناب است نباید گردو خاک بخورد گفت: ما باید از افردای که عین طلای ناب هستند استفاده کرده و به آنها میدان داد تا برای خدمت به خلق خودشان را نشان دهند.
وی با تاکید بر اینکه رئیس جدید واحد میانه نباید وارد چرخه سیاست شود اظهار داشت: آنچه که برای رئیس جدید این واحد دانشگاهی مهم است، واحد میانه است و نباید وامدار کسی باشد و وارد چرخه سیاست شود و آنچه را که تصمیم می گیرد برای رشد و تعالی این دانشگاه باشد.
سپس دکتر علی سلمانپور رئیس جدید واحد در ابتدای سخنان خود گفت: دانشگاه آزاد اسلامی یک دانشگاه است، ما اگر برای هر کدام از واحدهای دانشگاهی که کار کرده ایم یعنی اینکه برای کل مجموعه کار کرده ایم.
وی در خصوص اهداف آینده واحد تصریح کرد: اهدافی که ما در آینده دنبال خواهیم کرد، ارتقاء کیفیت آموزش، پژوهش و همچنین فرهنگ است و لازمه توجه به ارتقاء کیفیت آموزش و پژوهش داشتن وضعیت مالی مناسب است و ارتقاء کمیت نیز مد نظر برنامه های ماست.
سلمانپور تصریح کرد: امروزه رقابتی که بین دانشگاههای آزاد، دولتی، پیام نور و سایر موسسات آموزش عالی وجود دارد باعث می شود که با جدیت به دنبال ارتقاء کمیت باشیم و این افزایش اتفاق نمی افتد مگر اینکه رشته های تحصیلی خوب و پرطرفداری برای جذب دانشجو فراهم نماییم.
رئیس جدید واحد میانه در پایان سخنان خود افزود: با کمک شما همکاران و هیئت رئیسه، تمام سعی مان بر این خواهد بود که برای ارتقاء سطح کیفی و کمی و رشد و تعالی این واحد دانشگاهی تلاش بیشتری کنیم و مورد توجه دیگر واحد دانشگاهی باشیم.
در ادامه مراسم حکم ریاست دکتر علی سلمانپور بعنوان رئیس جدید واحد میانه توسط دکتر رسولی نژاد دبیر منطقه سیزده قرائت و ابلاغ شد و از زحمات ارزنده دکتر سنبلی تقدیر بعمل آمد.
گفتنی است بعد از این مراسم، جلسه تودیع و معارفه رئیس مرکز آموزشی ترکمانچای وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی نیز با حضور دبیر منطقه 13، مسئولین دانشگاه در مرکز ترکمانچای برگزار گردید و دکتر سید علی خواجه الدینی به عنوان رئیس جدید این مرکز آموزشی معرفی و از زحمات محمد میانجی نیز تقدیر شد. 1