فرهیختگان: محمدرضا حسین پورو یوسف عزیزپور دانشجویان رشته تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، قبل از صعود به قله مرتفع دماوند با دکتر علیرضا حسین پور سنبلی در یک نشست صمیمی دیدار کردند.
به گزارش خبرنگار آنا، در این دیدار دکتر سنبلی ضمن آرزوی موفقیت گفت: آرزوی قلبی من اینست که شما عزیزان به قله های رفیع افتخار در تمامی مراحل زندگی و ورزشی خود برسید و در قله رحمت الهی قرار بگیرید.
وی افزود: ورزش کوهنوردی یک ورزش سخت و طاقت فرسایی است و صعود کوهنورد باید صعودی همراه با احتیاط و مهارت باشد.
سنبلی خاطر نشان کرد: نشاط سرچشمه تمام امور است و روحیه ورزشکار روحیه بسیار لطیفی است و بایستی این روحیه با حمایتهای مسئولین ورزشی و دولتی افزایش یافته تا این ورزشکاران به قله های بزرگ سعادت و سربلندی و افتخار آفرینی برای ایران اسلامی برسند.
گفتنی است دانشجویان کوهنورد واحد میانه روز شنبه 9 شهریور ماه 92 به قله دماوند صعود خواهند کرد.