فرهیختگان: جلسه گروه معارف با حضور دکتر اجلی معاون آموزشی، مهندس نصیری مدیر آموزش، دکتر وجدی مدیر پژوهش، مدیر گروه و اساتید گروه معارف دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در محل دفتر معاونت آموزشی واحد برگزار شد.
در ابتدای جلسه جلیل اجلی معاون آموزشی دانشگاه ضمن عرض تبریک ماه مبارک گفت: رمضان ماه نزول قرآن، ماه برکات واسعه الهی و ماهی است که شب قدر در آن قرار گرفته است.
وی افزود: این ماه مهمترین زمان برای تبلیغ معارف دینی است و مبلغان عزیز می توانند با الهام از آیات قرآن، روایات و ادعیه معصومین(ع) جهت هدایت انسانها بخصوص قشر عظیم دانشجویان برنامه ریزی تبلیغی داشته باشند.
سپس در مورد موضوعات، مسائل و مشکلات گروه معارف، همچون: رعایت سرفصل دروس معارف اسلامی توسط اساتید و لزوم یکسان سازی منابع سوالات و همچنین لزوم رعایت ظرفیت کلاسها بحث و تبادل نظر گردید. و تصمیماتی در این زمینه از جمله: تشکیل کلاسهای گروه معارف اسلامی به دلیل مشکلات در روزهای پنجشنبه و جمعه، فعال شدن مشاوره دانشجویی گروه، فعال شدن شورای گروه معارف، حمایت معاونت پژوهشی از اساتید گروه، برگزاری نشست های علمی، سخنرانی و طرحهای پژوهشی، استفاده از اساتید معارف در فعالیتهای فرهنگی و دوره های آموزشی، افزایش ساعت تدریس آموزش قرآن به دلیل اهمیت و ارج نهادن به آن و در نظر گرفتن فرصت و زمان نهایی برای تدریس قرآن، افزایش تعداد واحدهای درسی اساتید گروه معارف اسلامی تا سقف 14 واحد درسی و اخذ مجور تدریس از طرف معاونت آموزشی، راه اندازی هیأت مذهبی با همکاری گروه معارف، برگزرای جلسات با حضور دانشجویان و مواردی دیگر اتخاذ گردید.