فرهیختگان: به مناسبت فرا رسیدن نیمه شعبان و خجسته میلاد مسعود یگانه منجی عالم بشریت، حضرت مهدی(عج) و به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه، مراسم جشن و سرور با حضور هیئت رئیسه، کارکنان و جمعی از دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برگزار شد.
این مراسم که در نمازخانه واحد برگزار شد، حجت الاسلام صیادی رئیس اداره تبلیغات اسلامی و از اساتید گروه معارف واحد، در سخنانی ضمن تبریک این عید بزرگ، ماه شعبان را ماه پیامبر اسلام(ص) دانست و گفت: ماه شعبان ماه رحمت و رضوان الهی است و در باب مهدویت حدود 7000 هزار احادیث وجود دارد.
وی افزود: خداوند آخرین چراغ هدایت ذخیره خود قرار داده تا ادب حفظ ذخیره در مردم فراهم شود.
صیادی تاکید کرد: امام زمان(عج) روزی پرده غیبت را کنار زده و ظهور خواهد کرد و و ظایفمان در زمان غیبت کاملاً مشخص می باشد.
در ادامه علی محمدنژاد از کارکنان واحد و از مداحان اهل بیت عصمت و طهارت در مقام و منزلت امام زمان(عج) به مدیحه سرایی پرداخت.
در پایان مراسم به دو نفر از همکارانی که نامشان به نام مهدی متبرک شده جوایزی از سوی دفتر فرهنگ اسلامی اهداء گردید.