فرمانده ناحیه مقاومت بسیج میانه:
قوام یک حکومت در سایه امر به معروف و نهی از منکر است.

فرهیختگان: فرمانده ناحیه مقاومت بسیج میانه گفت: با مطرح شدن موضوع امر به معروف و نهی از منکر از سوی مقام معظم رهبری، تاکنون هیچ مقام مسئولی در این مورد طرح و برنامه ای ارائه نکرده است. در حالیکه قوام یک حکومت در سایه امر به معروف و نهی از منکر است.
سرهنگ احمدزاده در جلسه معارفه رئیس بسیج اساتید شهرستان که با حضور مسئولین و جمعی از اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، رؤسای دانشگاه غیرانتفاعی عین القضات و دانشکده فنی مهندسی در سالن شهید ناصرالدین نیکنامی واحد میانه برگزار گردید افزود: حق یکی است و دومی ندارد، یا حق است یا باطل. اسلام هم یا اسلام ناب محمدی است و یا اسلام ابوسفیانی معاویه که باز اینجا یکی حق است و دیگری باطل و در این وسط فقط اسمها عوض می شوند.
وی در ادامه با اشاره به روایتی از حضرت علی (ع)، چهار چیز را نشانه به سرآمدن دولتها دانست و اضافه کرد: فرو گذاشتن اصول که مصداق این موضوع حضور پرتوان و داوطلبانه مردم در جنگ، چسبیدن به فروع یعنی آن چیزی که فرع است و اصل نیست و می توان بعدها آن را دید، مقدم داشتن فرومایگان یعنی داشتن نقاط ضعف، متدین و متقی نبودن و عقب زدن مردمان با فضیلت و لایق که این چهار مورد موجب شکست خوردن یک حکومت می شود.
فرمانده سپاه ناحیه میانه تصریح کرد: اگر کسی حق را شناخت، بایستی برای پیاده کردن آن نیرو و توان بگذارد. گاهاً حق شناخته و گفته می شود و لی گوش شنوایی وجود ندارد. شاید یک زمانی طرفدار حق بیشتر و زمانی هم کمتر شود ولی با بیشتر و کمتر شدن آن، حق از بین نمیرود و باطل نیز نمی شود.
احمدزاده خاطر نشان کرد: اگر عملکرد دوران جنگ و دوران سازندگی و اصلاحات را منصفانه بررسی کنیم، متوجه می شویم که بیشتر مشکلات ما به 20، 25 سال قبل بر می گردد و زاییده امروز نیست بلکه در آن زمان زیر ساختها را غلط گذاشتیم، منسجم عمل نکردیم و عدم اطاعت پذیری باعث شد که اکنون با مشکلات زیادی مواجه شویم.
وی با اشاره به تاریخ 34 ساله انقلاب و بررسی آن افزود: در هر کجا ما تابع فرمان و دستورات حضرت امام و مقام معظم رهبری شدیم، آنجا پیشرفت را با سرعت بالاتری مشاهده نمودیم. ولی هر زمان که بر عکس عمل نمودیم، در آن مسیر پیشرفت کمتری داشته و حتی پا پس گذاشته و عقب گرد داشته ایم.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج میانه در مورد انتخابات سال 92 اظهار داشت: در حال حاضر ما در یک شرایط حساس انتخابات قرار گرفته ایم. انتخاباتی که سرنوشت کشورمان را تغییر خواهد داد و تمام دنیا به آن چشم دوخته است و یک انتخابات بین المللی است.
سپس جلیل اجلی معاون آموزشی واحد میانه و رئیس جدید بسیج اساتید شهرستان، مدیریت مشارکتی را سرلوحه برنامه کاری خود دانست و تدوین و تقویم برنامه های متنوع بسیج اساتید از جمله اردوهای سیاحتی و زیارتی، علمی، سیاسی و فرهنگی را از دیگر برنامه های این بسیج عنوان کرد.
وی در ادامه با بیان اینکه همیشه میدان سخن وسیع و میدان عمل تنگ بوده تأکید کرد: هدف ما در این میدان جلب رضایت و خدمت در راه خدا و عمل به گفته ها و باورهایمان می باشد.
اجلی در پایان سخنان خود در مورد فلسفه قیام عاشورا و کلام زیبای هیهات من الذله امام حسین (ع) توضیحاتی را ارائه کرد.
در پایان جلسه دکتر جلیل اجلی از سوی سرهنگ احمدزاده فرمانده نیروی مقاومت بسیج شهرستان میانه به عنوان رئیس جدید بسیج اساتید شهرستان معرفی شد.