فرهیختگان: به همت حوزه بسیج دانشجویی و با همکاری دفتر فرهنگ دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه نشست و گفتمان دانشجویی با موضوع " روشنگری و بصیرت افزایی با محوریت انتخابات سال 92 " با حضورعارف حسینی کارشناس مسائل سیاسی ناحیه مقاومت بسیج میانه، مسئولین دانشگاه و جمعی از دانشجویان در سالن اجلاس واحد برگزار شد.
در ابتدا صالح رحیمی رئیس دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه در مورد مسائل انتخابات و حضور پرشور همه اقشار جامعه در انتخابات سال 92 و همچنین روشنگری و بصیرت سخنانی را بیان نمود.
در ادامه کارشناس مسائل سیاسی ناحیه مقاومت بسیج میانه، کشورهای در حال توسعه و توسعه یافته را به دو قسمت تقسیم کرد و گفت: کشورهای در حال توسعه و توسعه یافته مثل ایران و ترکیه هستند. و در رأس کشور منطقه، کشور سوریه برای ما از اهمیت زیادی برخوردار است.
حسینی افزود: در کشور سوریه جنگ بین قدرتهاست و این کشور برای ما همانند یک سنگر جنگی است و کشورهای صاحب قدرت می خواهند سوریه را از بین ببرند.
وی در مورد بحث انتخابات گفت: بحث انتخابات آزاد است و رقابت در انتخابات وجود ندارد و با وجود اینکه همه نوع تحریم ها بر کشور ما تحمیل شده، دشمنان قسم خورده می خواهند که مردم همیشه در صحنه ایران در این انتخابات شرکت نکنند.
حسینی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در مورد انتخابات و رأی مردم گفت: حضور مردم در پای صندوقهای رأی برای نظام ما اهمیت بیشتری دارد و هر کسی که انتخاب شد بایستی طبق قانون اساسی، وظایف خود را انجام دهد.
کارشناس مسائل سیاسی ناحیه مقاومت بسیج تأکید کرد: فرد اصلح باید روحیه بالا و مقاومی داشته باشد، از تجربیات رئیس جمهور قبلی استفاده نماید، با برنامه بوده و خود را درگیر جزئیات کوچکی مانند تخریب اخلاق نکند.
در پایان سوالاتی در مورد انتخابات و کاندیداهای ثبت نام کننده از سوی دانشجویان مطرح و بحث و تبادل نظر گردید.