سمای واحد میانه: مراسم تجلیل از اساتید و معلمین آموزشکده فنی و حرفه ای سما وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با حضور اساتید، معلمین، مسئولین انجمن اولیای دانش آموزان، مسئولین دانشگاه و مدیران دبیرستانهای دخترانه و پسرانه سما و جمعی از دانشجویان در سالن شهید فرزام کبیری واحد برگزار گردید.
در ابتدای مراسم حافظه شیخ الاسلامی مدیر دبیرستان دخترانه غیر دولتی سما گفت: هر چند ما کارهای اجرایی انجام می دهیم ولی اگر کمک شما اساتید و معلمی عزیز نباشد، هرگز نمی توانیم و نخواهیم توانست در کارهایمان موفقیتی داشته باشیم.
وی افزود: شما بزرگواران می درخشید و ما از نور شما استفاده می کنیم. شما می سوزید تا بسازید و معلمی عشق ورزیدن است.
مدیر دبیرستان سما تصریح کرد: آن روزهایی که انبیاء پیام خدا را می آوردند و انسانهای جاهل را از بت پرستی به یکتا پرستی دعوت می کردند در حالیکه بت های آن روزگار جان نداشتند، اما امروز که تو جانشین پیامبری، باید از انسانهای جاندار حماسه بسازی.
شیخ الاسلامی اضافه کرد: کار حماسه سازی برای معلم بسیار سخت است. شما عزیزان باید جوانان ما را که در معرض تهاجم مختلف فرهنگی هستند به سلاح علم و دانش مجهز نمایید و در تربیت آنها تلاش کنید.
وی تأکید کرد: شما حماسه زان بایستی دانش آموزان و دانشجویان ما را از دست آن بت های جانداری که پرچمهای خودشان را در دست داشته و می خواهند جوانانمان را دنبال خود بکشند تا به نوعی آنها را پرستش کنند در آورده و حماسه خلق کنید.
سپس معاون آموزشی واحد میانه با بیان اینکه جامعه دانشگاهی و آموزش و پرورش عصاره و چکیده فضایل، نیکی ها و پاکی هاست گفت: فعالیتهای موجود در جامعه دارای درآمد بالایی است. شغل معلمی و تدریس، شغلی همانند مسئله سوختن و ساختن است.
اجلی افزود: شما معلمین و اساتید، جوانان و نوجوانان این مرز و بوم را بدون هیچ چشم داشتی همچون فرزندان خود تربیت می کنید و این خود عبادت بزرگی محسوب می شود.
وی با اشاره به اهم فعالیتها، تعداد دانشکده ها، رشته های موجود تحصیلی و تصویب نهایی 4 رشته جدید تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه بیان داشت: با توجه به تلاشهایی که از سوی شورای آموزش عالی شهرستان صورت گرفته و به همت و پیگیری های فرماندار، امام جمعه، نمایندگان و رؤسای دانشگاهها، دانشکدههای پرستاری، مامایی و علوم پزشکی را هم در شهرستان میانه ایجاد خواهیم کرد.
اجلی اظهار امیدواری کرد: امیدواریم روزی برسد که نخبگان جامعه بتوانند این پتانسیلها و توانمندیهای خودشان را ارائه داده و کاربردی نمایند.
معاون آموزشی دانشگاه در پایان سخنان خود در مورد انتخابات اظهار داشت: قطعاً شما به عنوان نخبگان جامعه هرگز با معیارهای موقت و لحظه ای خود با نظامی که بیش از 200 هزار شهید تقدیم انقلاب کرده، چند ماهه و چند ساله نخواهد بود و در صحنه انتخابات حضور یافته و حماسه ای دیگر خلق خواهید کرد.
در پایان مراسم از اساتید و معلمین آموزشکده فنی و حرفه ای سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با اهداء لوح های تقدیر تجلیل شد و اجرای نمایش کمدی و موسیقی شاد سنتی و پاپ از دیگر برنامه های این مراسم بود.