فرهیختگان: مراسم تودیع و معارفه مسئول جدید بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با حضور سرهنگ احمد زاده فرمانده سپاه ناحیه میانه، دکتر سنبلی رئیس و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه، عبداله شادی فرمانده ناحیه بسیج دانشجویی استان، مهندس کریمی رئیس دانشگاه پیام نور، دکتر کاملی رئیس دانشکده دولتی فنی مهندسی و جمعی از دانشجویان بسیجی واحد و شهرستان در سالن اجلاس واحد میانه برگزار شد.
در ابتدای مراسم فرمانده سپاه ناحیه میانه با ذکر روایتی از امام حسین(ع) گفت: حضرت اباعبدا... فرمودند: اگر 5 خصلت وفاداری، تدبیر، شرم و حیا، خوش خلقی و آزادگی در انسان نباشد در او خیر و برکت نیست.
سرهنگ احمدزاده افزود: اگر در فردی وفاداری به همسر، پدر و مادر و ارزشهای جامعه، تدبیر در خانواده، اجتماع و مسئولیت، شرم و حیا که متأسفانه در جامعه ما کمتر دیده می شود و بزرگ و کوچک نمی شناسند، خوش خلقی و اخلاق نیکو که یکی از کلیدهای بهشت است و همچنین آزادگی که امام حسین(ع) به ما درس آزادی و آزادگی را داد، نباشد در آن فرد خیر و برکت نخواهد بود.
وی متذکر شد: ما می توانیم این 5 خصوصیات را در انتخابات ریاست جمهوری به کاندیداها تحقق ببخشیم و باید به آن توجه داشته باشیم که اگر این 5 خصلت در هر کدام از کاندیدها باشد، آن را انتخاب نماییم.
فرمانده سپاه ناحیه میانه با اشاره به اینکه بسیج دانشجویی جزء مؤثرترین و کارآیی ترین بسیج ها می باشد اظهار داشت: بسیج دانشجویی در طول انقلاب کارهای بسیار بزرگی انجام داده و شهیدعلم الهدی، شهید شاخص بسیج دانشجویی است.
احمدزاده بابیان اینکه حضرت امام(ره) در سال 67 موقع نامگذاری هفته بسیج به بسیج دانشجویی و بسیج طلاب تأکید داشتند گفت: در آن زمان حضرت امام(ره) تشخیص دادند که جنگ، جنگ نرم و فرهنگی خواهد بود و بسیج دانشجویی و بسیج طلاب باید بسیج را به صورت علمی اداره کنند و در سنگر علم و فرهنگ، تفکر بسیجی را ترویج دهند.
وی تصریح کرد: ما الان هم گرفتار حوزه علمیه و هم گرفتار دانشگاهها هستیم و برای اصلاح حوزه و دانشگاه، دانشجو و طلبه باید به سلاح بصیرت، باورهای قلبی و دینی، ایمان، اخلاص و فداکاری مسلح باشند.
احمدزاده در مورد وضع کنونی دانشگاهها گفت: دانشگاهها در شأن نظام جمهوری اسلامی نیستند، تربیت دانشجو در شأن تربیت دانشجوی اسلامی نیست. دانشجویانی که تربیت اسلامی یافته بودند، چه حماسه هایی در دوران جنگ خلق کردند؛ ولی الان نمی توانیم چنین دانشجویانی را تربیت نماییم.
وی در پایان سخنان خود به توصیف بسیج و بسیجی پرداخت و عنوان کرد: هر جا نام بسیج باشد، آنجا صراحت کلام، دفاع از حق، دفاع از ارزشها و دفاع از آرمانهای حضرت امام خواهد بود و هیچگونه ترس و واهمه ای در بسیجی وجود ندارد. و با وجود در اوج قدرت بودن بسیج، همیشه در مظلومیت بوده است.
سپس رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه گفت: بسیج نسل شجره طیبه است. بنده یک تار موی یک بسیجی را با دنیا عوض نمی کنم. زیرا که آنها حافظان اصلی انقلابمان هستند.
دکتر سنبلی افزود: قطعاٌ هر شهید بسیجی، جزء ثلاثه شهدای کربلاست و هر باقیمانده از بسیج، نسلی از لشکر عاشوراست. پس تأثیر گذاری اهل یقین در همه جا ممکن است.
وی ضمن آرزوی موفقیت برای مسئول جدید حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی و تقدیرو تشکر از زحمات مسئول سابق حوزه اظهار داشت: آنهایی که نسبت به اعتلای نام بسیجی تلاش می کنند، صد در صد حمایت خواهیم کرد و در کنار آنها خواهیم بود.
فرمانده ناحیه بسیج دانشجویی استان با بیان اینکه بسیج دانشجویی شهرستان میانه به واسطه اهمیت شهرستان از یک اهمیت استراتژیکی برخوردار است گفت: در بسیج دانشجویی استان، یکی از شهرستانهایی که معمولاً روی آن حساب ویژه ای باز می کنیم و بسیجیان آن را از قابل ترین و مؤثرترین بسیجیان می دانیم، شهرستان میانه است.
شادی اضافه کرد: اراده خداوند بر اینست که بشر در یک روز تربیت پیدا کند و تکامل بشر به آنجایی برسد که فاصله ای که انسان با خداوند داشته از بین برود و بزرگترین ابزاری که خداوند برای از بین بردن این فاصله ایجاد کرده، تربیت است.
وی تصریح کرد: این تربیت در یک دوره و بعد از نبوت پیامبر و امامت ائمه به دلیل اینکه بشر از پذیرش ولایت الهی سر در آورد، خداوند متعال به خاطر این موضوع تنبیهی را برای بشر تحمیل کرد و در راستای این تنبیه، امام زمان(عج) غیبت نمودند.
شادی به موضوع دوره بعد از غیبت پرداخت و اذعان داشت: دوره بعد از غیبت امام عصر، دوره تنبیه بشریت است و در مسیر تکاملش، تربیت نسبت به گذشته رنگ و بویش را از دست داده است و برای اینکه بنده اش نخواسته تربیت پیدا کند، یکسری از انسانها متنبح شده اند.
فرمانده ناحیه بسیج دانشجویی استان خاطر نشان کرد: به ظاهر این انقلاب اینگونه ساده نگاه نکنید، انقلاب اسلامی یک انقلابی در مسیر تکامل بشریت است و ذات مأموریتش تربیت است.
وی یکی از سازو کارهای ایجاد شده برای تحقق انقلاب اسلامی، دانشگاهها و مجموعه سپاه و بسیج عنوان کرد و گفت: اهمیت بسیج دانشجویی خیلی بالاتر و مهمتر است و یکی از ساز و کارهای تربیتی اصیل است. و ماموریت اصلی ما در بسیج دانشجویی، تربیت در مسیر تکامل بشریت است.
در پایان مراسم، لوح قدردانی ناحیه بسیج استان و لوح سپاس ریاست دانشگاه ازاد اسلامی واحد میانه به آقای عراقلویی داده شد و حكم آقای هادی نصیری نیز تحویل ایشان گردید.