فرهیختگان: بمناسبت سالروز شهادت بانوی دو عالم، ریحانه نبی، صدیقه طاهره، حضرت فاطمه زهرا(س) مراسم سوگواری و سخنرانی با حضور مسئولین، کارکنان، اساتید و جمعی از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در نمازخانه دانشگاه برگزار شد.
 در این مراسم معنوی ابتدا حجت الاسلام قره داغی از اساتید گروه معارف واحد هدف از خلقت عالم را محبت رسول خدا دانست و گفت: تنها کسی که به طور کامل از ولایت حمایت می کرد حضرت فاطمه (س) بود و او همیشه یارو پشتیبان همسر خود، حضرت علی (ع) بود.
وی افزود: اگر به زندگی حضرت زهرا نگاه کنیم، آن چیزی که زیاد به چشم می آید و در روضه های مختلف به آن پرداخته می شود، بحث حمایت از ولایت می باشد.
استاد گروه معارف دانشگاه تصریح کرد: زمانیکه حضرت زهرا (س) در دوران کودکی از پدر خویش حمایت می کرد، در مقام ام ابیها یعنی مادر پدرش قرار گرفت. و تنها کسی که به این لقب رسید کسی نبود جز بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا (س). و در آن موقع، پیامبر اکرم (ص) فرمودند: تو مادر من هستی.
حجت الاسلام قره داغی اظهار داشت: هدف از این بحث، مادر بودن برای پدر نیست، بلکه بحث مدافع ولایت بودن حضرت فاطمه (س) چه در زمان پیامبر و چه در زمان حضرت علی (ع) می باشد. و فاطمه (س) به معنای واقعی، مدافع و پشتیبان ولایت بود.
وی تأکید کرد: زهرای مرضیه می داند که در عالم، علی (ع) کیست؟ مقام علی را در این عالم خیلی سخت می توان درک کرد و فهمید، و تنها کسی می تواند بداند که علی شناس باشد.
حجت الاسلام قره داغی در پایان سخنان خود گفت: اگر بخواهیم علی (ع) و فاطمه (س) را بشناسیم، باید تاریخ را سیر کنیم تا به واقعیت زندگی برسیم و هیچ نظام خانواده ای به زندگی و محبت علی (ع) و فاطمه (س) نمی رسد و باید از آن درس بگیریم.
در ادامه مراسم، علی محمد نژاد یکی از کارکنان دانشگاه و از مداحان اهل بیت عصمت و طهارت در با ذکر مصیبت  و نوحه در سوگ حضرت زهرا(س) به سینه زنی و عزاداری پرداختند.