رئیس واحد میانه:
با تصویب دو رشته در مقطع دکتری به یک قطب ماندگار دانشگاهی در منطقه تبدیل خواهیم شد.

فرهیختگان: دکتر علیرضا حسین پور سنبلی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در آینده ای نزدیک، با تصویب دو رشته تحصیلی باستان شناسی و زراعت در مقطع دکتری، به یک قطب ماندگار دانشگاهی در منطقه 13 تبدیل خواهد شد.
وی در جمع صمیمی کارکنان واحد، در آخرین روزهای سال و بمنظور تبریک سال نو با بیان اینکه واحد میانه یک تحول خاص رفتاری، ساختاری، توسعه و پیشرفت ایجاد کرده است اظهار داشت: این واحد دانشگاهی از امتیاز 930 به امتیاز 2100 ارتقاء یافته و به دوران رشد و بالندگی رسیده است.
سنبلی در ادامه افزود: در طی مدت زمان 35 ماه از تصدی اینجانب بعنوان رئیس واحد، 34 رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی و 7 رشته هم در مقطع کارشناسی ارشد بر مجموعه فعالیتهای آموزشی این دانشگاه اضافه شده است. و در حال حاضر نیز مراحل اولیه به تصویب رساندن 22 رشته تحصیلی در کارشناسی ارشد و 2 رشته در مقطع دکتری در دست اقدام می باشد.
وی خاطر نشان کرد: استقلال دانشگاه در اولویت کاری ماست و مجموعه این دانشگاه بر این باور است که دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه به سوی تعالی، پیشرفت و بالندگی گام برداشته است و همه اینها در سایه زحمات و تلاشهای هوشمندانه پرسنل زحمتکش می باشد.
رئیس واحد میانه در ادامه سخنان خود با تأکید بر اینکه این دانشگاه از لحاظ جذب دانشجو در سطح منطقه در حد قابل قبولی بوده گفت: از لحاظ امنیت اجتماعی، دانشگاه ما یک کمربند امنیتی برای خود ترسیم کرده است.
سنبلی تصریح کرد: کار من مدیریت نیست بلکه تأثیرگذاری برای بهینه کارکردن، حرکت کردن در مسیر رشد، تعالی، منویات و رفاقت است و ما مکلف به اجرای مأموریتیم.
وی در پایان سال نو باستانی را بر همه پرسنل دانشگاه تبریک گفت و برای آنها آرزوی موفقیت و بهروزی نمود.

Payan