فرهیختگان: سرهنگ احمدزاده گفت: ما هر چه داریم به برکت خون شهداست و امروز نه تنها مردم ایران بلکه آزادیخواهان جهان در اقوام و ادیان مختلف همه مدیون شهدا هستند و آنها سر دادند تا ما سر خم نکنیم.
وی در دومین یادواره شهدای بسیج مهندسین شهرستان که با حضور مشاور استاندار آذربایجانشرقی، مسئولین ادارات، خانواده های معظم شهدا و مسئولین دانشگاه در سالن شهید فرزام کبیری دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برگزار شد، افزود: این شهدا بودند که امروز ایران را به عنوان قدرت برتر منطقه معرفی کرده و در مقابل استکبار جهانی و کشورهای غربی همچون کوهی استوار ایستاده است.
فرمانده سپاه ناحیه میانه یادآور شد: ما باید از این شهدای گرانقدر الگو بگیریم. آن روزها که کشورمان در جنگ بود و با مسائل و مشکلات زیادی روبرو بود، این رزمندگان و مهندسین بودند که در کنار سایرین حماسه آفریدند و با ترک محل تحصیل خود به جنگ دشمن رفتند و از جان خویش گذشتند.
احمدزاده تاکید کرد: نسل سوم انقلاب باید بدانند که شهدای هشت سال دفاع مقدس، آگاهانه این راه را انتخاب کردند، و با جانفشانی خود باعث شدند تا کشورمان استقلال و امنیت داشته باشد.
وی گفت: شهیدان عزت، آگاهی، بصیرت، شجاعت، شهامت و انسانیت را برای ما به ارمغان آوردند.
در ادامه مشاور استاندار با بیان اینکه آمدن و رفتن انسان دارای هدف خاصی است و بیهوده نیست گفت: همه پیامبران الهی از آدم گرفته تا خاتم انبیاء به ما آموخته اند که هدف ما در زندگی تقرب به خداوند متعال است. اگر انسان در هر مقامی هدفی جز این را دنبال کند، دنیا را باخته است.
دکتر جمال پور اظهار داشت: ارجمندترین چیزی که انسان باید با تمام وجود در زندگی خود دنبال کند، مسیر مبدأ تا مقصد را قدم به قدم به خداوند ربوبیت نزدیک کند و تنها چیزی که می تواند انسان را به خدای خویش نزدیکتر کند، شهادت است.
وی تاکید کرد: اگر کسی در راه خدا شهید شود، همان لحظه شهادت، لحظه رویت تقرب خداست. تعبیر خداوند از شهیدان اینست که همیشه شهیدان در نزد او زنده هستند.
پاسدار جنگ تحمیلی افزود: دوران دفاع مقدس و مقامهایی به مانند شهادت، لحظات تکرار ناشدنی برای ما محسوب می شود و مقام شهادت مقام تقرب الهی است. در برابر شهادت صبر لازم نیست، شکر لازم است.
مشاور استاندار آذر بایجانشرقی با بیان این مطلب که پشت اسم شهادت، یک فرهنگ، اندیشه و مکتب وجود دارد گفت: ما باید حافظ و پاسدار نام و خون شهیدانمان باشیم، چون نام آنها علامت یک راهند و ادامه ره شهیدان برای ما فهم است و نگذاریم این راه در مه غلیظ تبلیغات دشمن گم بشود.
وی عنوان کرد: اولین شاخصه راه شهیدان، عنصری بنام انتخاب یک راه از دو راه است یعنی راه عزت، شرف و بزرگواری و همچنین راه خفت و ذلت است. و شهیدان ما آنهایی هستند که راه عزت را برگزیدند.
دکتر جمال پور در مورد دومین شاخصه شهدا اظهار داشت: دومین شاخصه راه شهیدان، ولایت مداری به معنای واقعی کلمه بود. آنها به چیزی که ادعا داشتند عمل کردند.
وی افزود: شهدا واقعاً و حقیقتاً ولایت مدار بودند و آنها تبلور و تجلی آیهّ الکرسی هستند و از ولایت طاغوت، ولایت الله را انتخاب نمودند. و جانشان را نثار کردند.
مشاور استاندار در پایان سخنان خود گفت: ولایت مداری و ولایت محوری برای ما جزء ارکان است و این اعتقاد ماست و هر کجا تجمع امت حول امامت اتفاق افتاده ما پیروز شدیم و خودمان را باور کردیم.
در پایان این مراسم از تعدای ازخانواده های شهدا، جانبازان و اساتید دانشجو تجلیل شد.Shohada