فرهیختگان: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه از انعقاد تفاهم نامه همکاری آموزشی – پژوهشی ما بین این واحد دانشگاهی و اداره آموزش و پرورش منطقه میانه خبر داد.
دکتر علیرضا حسین پور سنبلی با اعلام این خبر گفت: این تفاهم نامه به منظور ایجاد ارتباط هر چه بیشتر و مؤثرتر دانشگاه آزاد اسلامی و اداره آموزش و پرورش شهرستان میانه، در راستای رشد، گسترش و پیشرفت های علمی – پژوهشی منعقد گردیده است.
وی اضافه کرد: با امضای این تفاهم نامه، طرفین همکاری لازم در جهت ارائه خدمات علمی، آموزشی، تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی در راستای توسعه و ارتقاء سطح علمی شهرستان را خواهد داشت.
سنبلی تصریح کرد: مدت این تفاهم نامه از زمان اجرا 4 سال تعیین شده و در خصوص مسائل و موضوعات مختلف بحث و تصمیمات زیر از جمله: اطلاع رسانی بموقع در کلیه برنامه ها و همایشهای علمی – پژوهشی، سمینارها و ....، جهت هماهنگی و اشتراک نظر و عمل، برگزاری مشترک نشست ها و همایشهای علمی جهت ارتقاء علمی و تبادل اطلاعات و استفاده بهینه ار تجربیات و توان علمی طرفین، همکاری و مشارکت در تربیت نیروی انسانی متخصص در قالب دوره های مصوب مقاطع تحصیلی آموزش عالی، ارائه سمینارها، دوره های تخصصی و کارگاه های آموزشی کوتاه مدت متقابل، مشاوره و همکاری متقابل در راه اندازی، تکمیل و تجهیز مراکز آموزشی، تدوین و تألیف کتاب و مقالات علمی – آموزشی و مبادله آنها، بررسی میزان نیاز به فن آوری های نوین در آموزش توسط کارشناسان طرفین و برنامه ریزی جهت نیل به موارد اولویت دار، همکاری و مشارکت در بازدیدهای متقابل علمی و فرهنگی برای دانشجویان، مبادله و همکاری متقابل در بهره گیری از سیستم های الکترونیکی، نرم افزاری و سخت افزاری یکدیگر، همکاری و مشارکت در تامین استاد رشته و دوره های آموزشی دایر و مورد نیاز و تقاضای استان، اعطای تسهیلات مناسب و مجزا توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برای ادامه تحصیل فرهنگیان، بخصوص معلمان ابتدایی جهت ارتقاء سطح علمی و رشد و موفقیت علمی – آموزشی در منطقه، هماهنگی و ارتباط مستمر بین پژوهش سرای دانش آموزشی و دانشجویان نخبه دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، همکاری مشترک در ثبت اختراعات و ابتکارات دانش آموزان برای حمایت از دانش آموزان نخبه از جهت کمکهای فکری و مالی بنا به تائید علمی داوران طرح و مواردی دیگر اتخاذ و مصوب گردید.
رئیس واحد میانه در پایان گفت: این تفاهم نامه در 6 ماده با موضوعات مختلف تنظیم و به امضای طرفین رسید.