فرهیختگان: با تلاش حوزه معاونت پژوهشی و فناوری و مدیریت ICT و حمایتهای معاون آموزشی، طرح شخصی سازی سوالات امتحانی دانشجویان برای نخستین بار در بین دانشگاههای سراسر کشور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برای امتحانات نیمسال اول 91 – 92 به اجرا درآمد.
دکتر ناصر نظری معاون پژوهشی و فناوری واحد با بیان این مطلب گفت: کارشناسان IT این واحد دانشگاهی نرم افزاری را جهت صرفه جویی درمصرف کاغذ، هزینه های چاپ و تکثیر، جلوگیری از تخلفات احتمالی و همچنین جلوگیری از اشتباه درج نمرات دانشجویان تهیه نمودند.
وی افزود: در این نرم افزار، سوالات امتحانی دانشجویان برای اولین بار در بین واحد های دانشگاه آزاد اسلامی و شاید سایر دانشگاههای کشور، شخصی سازی شده، بطوریکه اطلاعات دانشجو همراه عکس و مشخصات امتحان در اوراق سوالات و پاسخنامه ها درج گردیده است.
نظری در پایان عنوان کرد: این نرم افزار همچنین قابلیت مدیریت شماره صندلی در بین ساختمانهای مختلف و طبقات مختلف، برگزاری امتحان سایر مراکز آموزشی وابسته و معاونت سما را دارا می باشد.