فرهیختگان: مراسم گرامیداشت حمایه 9 دی با حضور سرهنگ احمدزاده فرمانده سپاه ناحیه میانه، جمعی از کارکنان دانشگاههای پیام نور، غیر انتفاعی عین الضات، دانشکده فنی و مهندسی و مسئولین و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در محل سالن اجلاس ساختمان مرکزی واحد برگزار گردید.
 در ابتدای مراسم دکتر علیرضا حسین پور سنبلی رئیس واحد میانه با استناد به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص بصیرت اظهار داشت: بایستی نگاهها، رفتارها، گفتارها و عمل هایمان با بصیرت باشد و وقتی این موارد را معنا می کنیم، در حقیقت یک سیستم خدایی به نام جمهوری اسلامی را بیمه کرده ایم.
وی افزود: آن زمانیکه خدشه ای به مختصات ذهنی نسبت به رهبریت شد، جنگهای صدر اسلام شکست خورد. و بعد از آن در زمان مشروطیت وقتی بین ولایت، روحانیت و باورها در بین مردم بی خبری شد، به نتیجه خاصی نرسیدند و با مشکل روبرو شد و دلیلش هم همان بی خبری از جامعه روحانیت بود.
سنبلی گفت: اگر وجود و نفسی به نام نفس حضرت امام و ولایت در پشت سلحشوران رزمنده نبود، آیا می توانستیم از سرزمین خود دفاع کنیم؟ و یا در نهایت ایران امروزی با این وضعیت بسیار خوب داشته باشیم؟ مطمئناً نه خیر. و در اینجا وقایع سخن می گوید و این یعنی بصیرت.
رئیس واحد میانه در بخشی از سخنان خود تصریح کرد:همانگونه که می دانید، در آن جریان و فتنه حماسه 9 دی، مقام معظم رهبری با آن درایت وصف ناپذیر خود، چگونه رفتار نمودند و ایشان روشنگر اصلی و هادی جامعه در شرایط فتنه بود.
وی در پایان گفت: صلاح مملکت خود را به صلاح یک عده خاصی نفروشیم و صلاحمان را با مصلحت اسلام و ایرانمان ببینیم و حضرت امام خامنه ای سکوی استمداد است و اگر لحظه ای از بصیرت رهبری فاصله بگیریم، دوباره این فتنه ها از سر گرفته و حماسه 9 دی دیگری تکرار خواهد شد.
سرهنگ احمدزاده سخنران دیگر این مراسم با بیان اینکه ما نیاز بیشتری داریم تا اهل بصیرت باشیم، اظهار داشت: هر دانایی بصیرت نیست و هر کسی که اهل علم باشد، نمی تواند اهل بصیرت باشد. و از حسن های انقلاب ما اینست که بصیرت عوام و عموم مردم از خواص بیشتر است.
وی ادامه داد: دشمن می خواهد با بروز مسائل کاذب و قاطی کردن آن با یکسری واقعیتها، جنگ روانی راه انداخته تا مقاومت ملت و جمهوری اسلامی را بشکند. و ما هم باید در این راه، ترفندها و شیوه های رفتاری دشمنان را بشناسیم و نگذاریم با تصویر سازی و ترسیم غیر واقعی برعلیه نظام و نشان دادن آن به دنیا خدشه ای به این نظام مقدس وارد شود.
فرمانده سپاه ناحیه میانه با اشاره به اینکه اقتدار نظامی ما از اول انقلاب تا این برهه زمانی اصلا قابل مقایسه نیست، عنوان کرد: در عرصه هوا و فضا و پرتاب موشک، ارتقاء ماهواره، قرار دادن آن در مدار، نشانگر پیشرفت علمی در کشور است و در دنیا حرفی برای گفتن داریم.
احمدزاده افزود: در انرژی هسته ای، کشور در مرحله مطالعاتی، اکتشافی قرار داشته و در تمامی چرخه ها خودکفاست و جزء هشت کشور برتر دنیاست. قدرت بسیج، نیرهای مردمی و ساماندهی آنها و بکارگیری در عرصه های مختلف کشور، در دنیا حرف اول را می زند.
وی اذعان داشت: این همه پیشرفتها در سایه اسلام، ولایت و مدیریت رهبری است. و کشورهای مختلفی از بیداری اسلامی ایران الگو برداری کرده اند و جمهوری اسلامی به برکت خون شهدا  و مدیریت مقام عظمای ولایت، در رشد علمی توانسته 11 برابر رشد علمی دنیا باشد. و این نشانگر یک دین، مذهب تشیع، فرهنگ عاشورایی و روحیه جهاد، شهادت طلبی و امید به آینده است.
احمدزاده خاطر نشان کرد: نخبگان ما باید حواسشان را جمع کنند و آنهایی که اهل تحلیل و اهل حق هستند بایستی در جامعه نقش ایفا کرده و مردم را آگاه نمایند و اجازه ندهیم بی ثباتی در کشور باشد و عوامل دشمن فعال شود.

9day