فرهیختگان: به همت حوزه دفتر فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، جلسه گفتمان و نشست دانشجویی با موضوع " اخلاق دانشجویی " و " نیازهای جوانان " با حضور مسئولین و دانشجویان به مدت 3 روز در محل سالن اجلاس ساختمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
صالح رحیمی معاونت فرهنگی واحد میانه با ذکر این مطلب گفت: حجت الاسلام مهدی اعظمی مدرس و کارشناس این نشست از اساتید حوزه علمیه شهید آیت الله حامدی شهرستان میانه در خصوص نیازهای جوانان و دانشجویان، حجاب و عفاف، ازدواج دانشجویان، روابط دختر و پسر قبل از ازدواج و نقش دین در زندگی جوانان سخنانی را بیان کرد.
وی افزود: در این نشست حجت الاسلام اعظمی به سوالات مطرح شده از سوی دانشجویان پاسخ داد و در مورد آنها بحث و تبادل نظر گردید و مسائل و مشکلات دیگر جوانان مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.

446l