سمینار آشنایی با روباتهای پیشرفته در تاریخ 26/09/1391 راس ساعت 11 در سالن آمفی تئاتر ساختمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برگزار گردید.

پش از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی در این مراسم جناب آقای مهندس محمدی مدیر محترم گروه برق و الکترونیک واحد سخنرانی خود را در خصوص رباتهای پیشرفته و اهمیت آنها در شاخه های مختلف علوم و صنایع بیان نمودند سپس جناب آقای دکتر حامد پزشکی از اساتید گروه کامپیوتر نطالب ارزنده ای در زمینه پردازش تصویرو کاربردهای آن خصوصاً در صنایع مختلف ایراد کردند.

در ادامه اعضای محترم تیم روباتیک واحد آقای فرشید آقایی تصاویری از رو باتهای پیشرفته شرکت وستون را به نمایش گذاشتند و توضیحاتی در مورد نحوه عملکرد آنها بیان کردند همچنین آقای مهندس ساعدی توضیحات مبسوطی در مورد نحوه ساخت؛ کنترل و پردازش تصویر روبات انسان نمای آریانا (پروژه پژوهشی تیم روباتیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه) ارائه دادند.

در پایان مراسم مدیریت محترم پژوهش ضمن تقدیر و تشکر حمایت مالی دانشگاه را از تیم های تحقیقاتی اعلام داشتند و پیشنهاد برگزاری مسابقات روباتیک تا سال آینده را دادند.