فرهیختگان: بمناسبت گرامیداشت هفته پژوهش و به همت گروه کارشناسی ارشد علوم باغبانی گرایش گیاهان دارویی، ادویه ای و عطری، نمایشگاهی با عنوان " گیاهان دارویی و داروهای گیاهی " در سالن طبقه چهارم سایت مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برپا گردیده است.
دکتر حسن نورافکن مدیر گروه کارشناسی ارشد علوم باغبانی و عضو هیأت علمی دانشگاه در خصوص هدف از برپایی این نمایشگاه گفت: هدف از برپایی این نمایشگاه، آشنا نمودن دانشجویان رشته های مختلف کشاورزی، پزشکی و علوم مرتبط با آنها با رشته کارشناسی ارشد گیاهان دارویی، ادویه ای و عطری می باشد.
وی افزود: با عنایت به دایر بودن رشته کارشناسی ارشد علوم باغبانی – گرایش گیاهان دارویی در واحد میانه و استقبال بسیار خوب دانشجویان رشته های مختلف کشاورزی و غیر کشاورزی، امید است که ارتقاء جایگاه صنعت گیاهان دارویی در جهت پیشرفت تحقیقات، افزایش اشتغال پایدار و حفظ گونه های دارویی ارزشمند و در خطر انقراض محقق گردد.
نورافکن در ادامه اظهار داشت: در این نمایشگاه 5 روزه، انواع گیاهان دارویی تولیدی دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و تعدادی از گیاهان دارویی شناخته شده و داروهای گیاهی به دست آمده از آنها در معرض دید علاقمندان قرار گرفته است.
گفتنی است گیاهان دارویی موجود در این نمایشگاه با تخفیف ویژه ای عرضه می گردد.

Giah