فرهیختگان: آزمون سراسری مسابقات قرآن و عترت اساتید و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با شرکت بیش از 700 نفر برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی واحد، هجدهمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشجویان و سیزدهمین دوره اساتید دانشگاه آزاد اسلامی با حضور چشمگیر دانشجویان و اساتید به مانند سالهای گذشته صبح سه شنبه 14 آذر ماه 91 دراین واحد دانشگاهی برگزار شد.
صالح رحیمی معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در حاشیه برگزاری این آزمون گفت: شرکت کنندگان در ده رشته از جمله تفسیر و ترجمه قرآن کریم، زندگانی 14 معصوم(ع)، ترجمه نهج البلاغه و احکام به رقابت پرداختند.
وی یادآور شد: چهار رشته نهج البلاغه، تفسیر و ترجمه قرآن کریم، ترجمه قرآن به زبان انگلیسی و زندگانی 14 معصوم (ع) ویژه اساتید بود که سئوالات هر گروه در اختیار شرکت کنندگان درآزمون قرار گرفت.
به گفته معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه نفرات برتر هر بخش به مرحله منطقه ای و کشوری مسابقات سراسری قرآن و عترت کشور راه خواهند یافت.