فرهیختگان: همزمان با سراسر کشور چهاردهمین مانور سراسری زلزله و ایمنی همزمان با سراسر کشور، با حضور مسئولین مدرسه، دانش آموزان و امدادگران جمعیت هلال احمر در دبیرستان دخترانه غیردولتی سما وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برگزار شد.
حافظه شیخ الاسلامی مدیر دبیرستان سما در مورد هدف از برگزاری این مانور اظهار داشت: هدف از برگزاری این مانور افزايش آگاهي‌هاي عمومي، انسجام دستگاههای اجرايي در راستاي كاهش خطرپذيري، ارزيابي ميزان آگاهي دانش‌آموزان در مقابله با زلزله و بلاياي طبيعي، ترويج فرهنگ پيشگيري و كاهش اثرات بلاياي طبيعي به ويژه زلزله براي عموم مردم می باشد.
وی افزود: در این مانور پناه گیری دانش آموزان در کلاسها، خروج از کلاسها، اطفای حریق و عملیات امداد نجات مجروحان فرضی به صورت عملی با کمک امدادگران جمعیت هلال احمر به دانش آموزان آموزش داده شد.
شیخ الاسلامی در مورد برگزاری سراسری این مانور گفت: 8 آذر ماه در کشور روز ایمنی در زلزله نامگذاری شده است تا آموزشهایی را در طول سال برای دانش آموزان مدارس تدارک دیده شده، بصورت عملی اجرا تا نتیجه آموزشها در این مانورها دیده شود.
وی در پایان از ریاست و امدادگران زحمتکش و پرتلاش جمعیت هلال احمر شهرستان میانه در بهتر برگزار شدن مانور ایمنی در زلزله در دبیرستان دخترانه سما تشکرنمود.