فرهیختگان : معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه از ثبت 3 عنوان اختراع جدید دیگر از این واحد دانشگاهی خبرداد.
دکتر ناصر نظری معاون جدید پژوهش و فناوری واحد میانه ثبت اختراعات توسط اعضای هیات علمی، کارکنان، دانشجویان، اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و همچنین اعضای شرکتهای دانش بنیان مرکز رشد اقماری واحد میانه را نشانگر اهمیت بیشتر تحقیق و پژوهش در این دانشگاه دانست و گفت: امید است این اختراعات بتواند با ساخت و کاربردی شدن، بخشی از نیازهای صنایع را بر طرف سازد.
 وی اضافه کرد: این اختراعها تحت عنوان "طراحی و ساخت سیستم جبران ساز ولتاژ پایین جهت بهبود کیفیت برق شبکه توزیع از طریق فیلتر قدرت فعال موازی" توسط مهندس عباس نعمتی عضو هیأت علمی و رئیس باشگاه پژوهشگران جوان واحد به شماره ثبت 75223 ، " دستگاه اندازه گیری توان اکتیو، توان اکتیو و هارمونیکهای شبکه برق با قابلیت تنظیم جهت ثبت، ذخیره و ارسال اطلاعات" توسط عباس نعمتی، مجید پاکدل و فیروز مختاری به شماره ثبت 75222 و همچنین " طراحی و ساخت کانورتر ولتاژ dc با کلید زنی تحت ولتاژ و جریان صفر و استفاده از میکرو کنترلر plc " توسط عباس نعمتی و مجید پاکدل به شماره ثبت 76315 که در اداره ثبت مالکیتهای صنعتی به ثبت رسیده است می باشد.