مشاور استاندار آذربایجانشرقی در مراسم تجلیل از فعالان اقامه نماز در واحد میانه عنوان کرد:0

فرهیختگان: به همت ستاد اقامه نماز شهرستان و با همکاری دفتر فرهنگ دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، مراسم تجلیل از فعالان و برگزیدگان طرحهای مختلف ستاد اقامه نماز در دستگاههای اجرایی شهرستان، با حضور مشاور استاندار، فرماندار، اعضای شورای اداری، مسئولین دانشگاه در سالن شهید فرزام کبیری دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برگزار گردید.
در ابتدای مراسم مولوی دبیر شورای ستاد اقامه نماز میانه گزارش اجمالی از عملکرد و فعالیتهای ستاد را ارائه کرد. سپس فرماندار شهرستان با بیان اینکه میانه از آن جمله شهرهایی در سطح استان است که در زاوایای مختلف دینی و مذهبی زبانزد هست گفت: بحث نماز در فرهنگ دینی ما ، همانطور که در آیات و روایات برای ما رسیده است، متأسفانه بستر و زمینه رشد خودش را به آن صورتی که باید داشته باشد را ندارد.
مهندس خلفاپور افزود: نظام جمهوری اسلامی ایران که در حقیقت یک نام جهانی در تحقق ارزشها دارد و در رکن اساسی دینمان، کلمه ای به نام نماز هست، قدمهای اولیه ای در این خصوص بر داشته شده ولی احساسمان اینست که در بعضی جاها این قدمهای اولیه اعتقادی ما علی الخصوص در مراکز آموزشی ضعیف تر بوده است.
وی یکی از دغدغه های اصلی متولیان آموزشی را با وجود کارو تلاش، مهجور بودن نماز دانست و گفت: بعضی از صاحبان مذاهب در مورد نماز خیلی از ما حساس ترند و اگر ما همین نماز را به آن حد و مرز و حدودی که دینمان به ما ابلاغ کرده، بتوانیم با بالاترین درصدها تحقق داده و با فراهم کردن زمینه، آن را در بین جوانان جامعه نهادینه بکنیم خیلی از مشکلات حل خواهد شد.
در ادامه مراسم مشاور استاندار آذربایجانشرقی به مقایسه بین انسان و حیوانات پرداخت و اظهار داشت: ما نباید ارزشمان را پایین بیاوریم و خودمان را با حیوانات مقایسه کنیم زیرا که شعاع خواسته ها، تمایلات، عقل و دانش و تفکر ما با حیوانات قابل مقایسه نیست. بنابراین خودمان را مبرا از آنها می دانیم که بیاییم با آنها در صف مقایسه بنشینیم.
ضیایی اضافه کرد: خداوند به انسان چیزهایی داده که بتواند مسجود ملائکه واقع بشود و با آفریدن و جلوه دادن عشق،و آن را به انسان هدیه کرد و آن چیزی که ملائکه نتوانستند تحملش بکنند همان عشق بود. و ما همانیم که به یک چیز و یک جایی تعلق داریم.
مشاور استاندار و رئیس ستاد اقامه نماز استان عنوان کرد: وظیفه مسئولین مملکت در نظام حکومت اسلامی اینست که خاکستر زدایی کرده و در جامعه آتش نماز، گل بیاندازد. و این خاکستر آیینه وجودمان را گرفته و اگر این آیینه وجود ما صیقل داده شود مسلماٌ بازتاب نور خورشید در او عین خود خورشید خواهد بود.
وی افزود: برای اینکه انسان به آستان معبود و معشوق خودش برسد، باید هفت وادی عشق را طی نماید تا به معبودش برسد. آنچه که سبب نجات انسان است، عشق، احساس تعلق و احساس وابستگی به چیزی است که در ورای ماست.
ضیایی در پایان سخنان خود تصریح کرد: مأموریت ستاد اقامه نماز یادآوریها به نسل جوان و نوجوان است و شهرستان میانه در ارزیابیها در زمینه اقامه نماز در بین شهرهای دیگر استان مقام اول را به خود اختصاص داده است.
در پایان مراسم از فعالان و برگزیدگان طرحهای مختلف ستاد اقامه نماز در دستگاههای اجرایی شهرستان تجلیل بعمل آمد.