فرهیختگان: به همت کانون قرآن و عترت دفتر فرهنگ دانشگاه آزاداسلامی واحد میانه ثبت نام متقاضیان شرکت در هجدهمین مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشجویان، اساتید و کارکنان آغاز گردید.
صالح رحیمی رئیس دفتر فرهنگ اسلامی واحد میانه اعلام داشت: این مسابقات که همه ساله از سوی پژوهشکده قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی در سطح دانشگاه های سراسرکشور در چهار بخش کتبی ، شفاهی، هنر و ادبیات دینی و پژوهشی بین اساتید، کارکنان و دانشجویان برگزار می گردد.
وی اضافه کرد: زمان برگزاری آزمون شفاهی اساتید و دانشجویان همزمان با هفته قرآن و دانشگاه از 18 لغایت 24 آبان ماه و زمان آزمون کتبی روز سه شنبه 14 آذر ماه سالجاری خواهد بود.
رحیمی همچنین در خصوص زمان برگزاری آزمون کتبی کارکنان اعلام داشت: زمان برگزاری آزمون کتبی کارکنان بخش های مقدماتی و نهایی برابر صلاحدید شورای فرهنگی منطقه در یکی از روزهای بهمن ماه سال 91 انجام خواهد گرفت.

Arm