فرهیختگان: همزمان با سراسر کشور پانزدهمین دوره انتخابات شورای دانش آموزی مدارس در سال تحصیلی 91 ، روز چهارشنبه سوم آبان ماه سال جاری در دبیرستان دخترانه غیر دولتی سما وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برگزار خواهد شد.
حافظه شیخ الاسلامی مدیر دبیرستان سما با اعلام این مطلب گفت: شورای دانش آموزی فرصت مناسبی براي مشارکت عملي دانش آموزان در توسعه و تقويت فعاليت هاي آموزشي، تربيتي، فرهنگي، هنری در مدارس است.
وی اضافه کرد: شوارای دانش آموزی تمرين مسوليت پذيری و مشارکت جويي دانش آموزان در امور مدرسه می باشد.
مدیر دبیرستان دخترانه سما واحد میانه با اشاره به اینکه تمام مراحل این انتخابات از ثبت نام کاندیداها تا شمارش آرا توسط خود دانش‌آموزان برگزار می‌شود، افزود: این انتخابات در روز چهارشنبه مورخه 3 آبان در تمام مدارس شهرستان برگزار می‌شود.

Arm