دانشگاه آزاد اسلامی باید با تولید علم و بحث ارتباط با صنعت به سوی پژوهش و نوآوری حرکت کند.
فرهیختگان: دومین اجلاس معاونین پژوهش و فناوری منطقه 13 دانشگاه آزاد اسلامی با حضور مهندس رسولی نژاد دبیر، دکتر میرزایی رئیس شورای پژوهشی، مهندس عزیزی کارشناس پژوهشی، مهندس ممقانی کارشناس فناوری و همچنین معاونین پژوهش و فناوری واحد دانشگاهی منطقه 13 در سالن اجلاس( شهید نیکنامی) دانشکده کشاورزی واحد میانه برگزار گردید.
در ابتدای جلسه دکتر علیرضا حسین پور سنبلی رئیس واحد میانه گفت: در دنیای امروزه، پژوهش را با پژوهش فکری، اکتسابی، بالندگی و پژوهش سازندگی و تأثیرگذارعینی تقسیم بندی نموده اند و در حال حاضر دانشگاه آزاد اسلامی در سطح کشوردر حوزه پژوهش و فناوری حرفی برای گفتن دارد.
وی در ادادمه افزود: دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در تقسیم بندی دانشگاهها در کشور رتبه 27 را در اختیار دارد و در سطح منطقه 13نیز بعد از واحدهای تبریز و شبستر در رتبه سوم قرار دادرد و از نظر امتیاز بندی به امتیاز 05/1374 رسیده است.
دکتر سنبلی اضافه کرد: در دنیای امروزه دانشگاه و توسعه بدون پژوهش ممکن نخواهد بود و نباید بر پژوهشهای موازی هزینه کرد.و اجازه دهیم تا پژوهشهای نوآور، سازندگی و تأثیرگذارعینی مطرح شود.
در ادامه دبیر منطقه 13 دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه زحماتی که در مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی کشیده می شود، بالفطره در وجود هر مسئولی هست اظهار داشت: زحمات مسئولین باید مدبرانه باشد و این خیلی مهم است. دانشگاه آزاد اسلامی یعنی پژوهش و امروز این دانشگاه را در همه جا با پژوهش می شناسند.
مهندس رسولی نژاد افزود: انتظار میرود این دانشگاه که رتبه اول در تولید علم و پژوهش را در کشور دارد، بایستی دیگر واحدهای دانشگاهی از پس رقابت با دانشگاههای دولتی برآمده و گوی سبقت را نیز بگیرند.
وی در خصوص رقبای دانشگاه آزاد اسلامی بیان داشت: رقبایی که برای دانشگاه پیدا شده نه تنها عضو هیات علمی نداشته بلکه چیزی هم برای پژوهش در آنها وجود ندارد، ولی ما دانشگاهی علمی به معنای واقعی آکادمیک هستیم.
دبیر منطقه 13 تأکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی باید با تولید علم و بحث ارتباط با صنعت به سوی پژوهش و نوآوری حرکت کند و شما معاونین در رأس هرم کار پژوهشی هستید و سعی کنید از موازی کاری و تکرار جلوگیری نموده و استفاده از محتوی پژوهشی را ملاک کاری خود قرار دهید و به صورت خودکفا در بیایید و منافعی هم برای دانشگاه خود ایجاد کنید.
مهندس رسولی نژاد در پایان گفت: امروزه منابع ما تک محوری بوده یعنی شهریه دانشجو سرلوحه کار ما بوده ولی ما باید منابع خودمان را توسعه داده و بر کیفیت آموزشی و تولید علم در تمام واحدهای دانشگاهی بیفزاییم.
در ادامه جلسه معاونین پژوهشی واحدهای دانشگاهی منطقه به بررسی آمار دانشجویان جدیدالورد و بخشنامه های پژوهشی پرداخته و در خصوص پیشنهادات ارائه شده از سوی واحدهای میانه، مرند و سراب و دیگر واحدها بحث و تبادل نظر گردید و مشکلات واحدها و مراکز مختلف توسط معاونین مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.