در هفته بزرگداشت نیروی انتظامی
نشست علمی فرمانده نیروی انتظامی با مسئولین، اساتید و کارکنان واحد میانه برگزار گردید.

فرهیختگان: بمناسبت هفته بزرگداشت نیروی انتظامی نشست علمی با حضور سرهنگ حیدری فرمانده نیروی انتظامی شهرستان میانه، سروان نوری رئیس ستاد مبارزه با مواد مخدر و هیئت همراه و اعضای هیئت رئیسه، اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در سالن تازه تأسیس شهید ناصرالدین نیکنامی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه برگزار شد.
در این نشست دکتر جلیل اجلی معاون آموزشی واحد ضمن تبریک و خیر مقدم به حضور مسئولین نیروی انتظامی گفت: نیروهای انتظامی کشور در رشد و تکامل جامعه و ایجاد امنیت بیشتر نقش بسزایی را دارند.
سپس فرمانده نیروی انتظامی شهرستان، بزرگترین سرمایه اجتماعی هر جامعه را نیروی انسانی و مردم آن جامعه دانست و اظهار داشت: اگر بخواهیم این سرمایه بزرگ اجتماعی را با خود همراه کرده و بتوانیم مراکز علمی را در رابطه با مأموریت هایمان دخیل کنیم نهایتاٌ موفقیتهای چشمگیری حاصل خواهد شد.
سرهنگ حیدری افزود: طبق فرمایشات مقام معظم رهبری، امروزه خدمت در نیروی انتظامی، جهاد فی سبیل ا... است. تلاشگران نیروی انتظامی، به صورت شبانه روزی خدمت می کنند تا نه تنها امنیت را در جامعه ارتقاء داده بلکه بهترین امنیت را در جامعه فراهم آورند.
وی با بیان اینکه در بعد مبارزه با مواد مخدر کشور ما نسبت به دیگر کشورها پیشقدم است گفت: در بعد مبارزه با مواد مخدر، نیروی انتظامی حدود 4000 شهید تقدیم انقلاب کرده است و این شهیدان از بندگان مؤمن، متعهد و مخلص خداوند بوده که جان خود را در این راه فدا کردند.
وی در پایان اذعان داشت: یکی از حربه های دشمن برای تسلط بر آن جامعه، رواج دادن اعتیاد است تا مردم آن جامعه را نسبت به ارزشهای خو بی هویت سازد.
در ادامه، سروان نوری رئیس ستاد مبارزه با مواد مخدر میانه در خصوص تاریخچه مواد مخدر و انواع آن، عوارض ناشی از آن از جمله عوارض روانی و اجتماعی و همچنین راههای پیشگیری سخنانی را بیان نمود.
در پایان این نشست مسئولین و اساتید واحد میانه با ارائه راهکارها، پیشنهادات و نظرات خود در خصوص مبارزه با مواد مخدر و آسیبهای اجتماعی با مسئولین نیروی انتظامی بحث و تبادل نظر کردند.