وظیفه دانشگاهها، آگاه سازی نسلهای جوان بر ارزشهای دفاع مقدس است.
فرهیختگان: بمناسبت هفته دفاع مقدس، دفتر بسیج کارمندی پایگاه مقاومت شهید چمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با حضور مسئولین و کارکنان دانشگاه، فرمانده سپاه ناحیه میانه و فرمانده حوزه بسیج کارگری و کارمندی شهید کلاهدوز در سایت اصلی واحد افتتاح شد.
در این مراسم ابتدا دکتر علیرضا حسین پور سنبلی رئیس واحد میانه در سخنان خود ضمن عرض تبریک و گرامیداشت هفته دفاع مقدس گفت: در دفاع مقدس هنوز ناگفته هایی وجود دارد که بعضی ها آنها را نه شنیده اند و نه دیده اند. هشت سال دفاع مقدس گویای دلاور مردان شب است.
وی با تأکید بر اینکه جوانان ما نیز باید فلسفه دفاع مقدس را بدانند اظهار داشت: رزمندگان ما با ایمان خود و همچنین شرف ایرانی و اسلامی جنگیدند و پیروز شدند. این ارزشها باید نسل به نسل بر جوانان ما انتقال پیدا کند و این وظیفه بر عهده دانشگاههاست که باید بر جوانان ما آگاه سازی کنند.
در ادامه سرهنگ احمدزاده فرمانده سپاه ناحیه میانه گفت: دشمن انواع و اقسام، زمینه توطئه ها و ترورها از جمله ازبین بردن مغز متفکرهای انقلاب، شهید مطهری و شهید قرنی و همچنین جنگ قومیتها را در کردستان، سیستان و بلوچستان، آذربایجان و دیگر مناطق ایران ایجاد کرد ولی نتیجه ای نگرفت.
احمدزاده خاطر نشان کرد: ما در جنگ تحمیلی با حداقل امکانات نظامی و با وجود نیروهای مخلص بسیجی، سپاهی و مردمی برای مقابله با دشمن به صحنه آمدیم و هشت سال دفاع جانانه انجام دادیم. در حالیکه دشمن با حمایتهای مالی، تسلیحات نظامی و سیاسی کشورهای روسیه، فرانسه، آلمان، در رأس آنها آمریکا، کویت، عربستان و دیگر کشورها به جنگ ما آمد و دوام نیاورد.
فرمانده سپاه ناحیه میانه در پایان تصریح کرد: خوشبختانه خداوند در آن دوران نوری را که در ایران اسلامی روشن کرده بود نه تنها خاموش نشد بلکه آن نور بر تمامی نقاط مختلف جهان شعله ور شد و تشعشع پیدا کرد و همه از آن بهره مند شدند و در آن زمان حضرت امام(ره) فرمودند: ما در جنگ ابهت دو قدرت بزرگ را شکستیم.

1pj