حضور تیم ملی قایقرانی رویینگ بانوان در شهر میانه، نوعی عزت بخشیدن به این شهر است.
فرهیختگان: دکتر علیرضا حسین پور سنبلی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در دیدار با اعضای تیم ملی رویینگ بانوان در رده سنی جوانان که در دفتر ریاست برگزار شد گفت: واقعاً این اصول و اسلوبی که زنان ما چه از نظر اهل قلم، ورزش، اندیشه و تفکر، حوزوی و دانشگاهی دارند، مایه افتخار مملکت ما هستند و این در دنیا بی نظیر است.
وی افزود: این طبیعی است که در دنیا و یا در یک جامعه همه به یک جور نمی اندیشند و ما باید برای بالندگی کشور، به تمام اندیشه های موجود مخصوصاً به تفکر جوانان ارج بنهیم و حضور تیم ملی قایقرانی رویینگ بانوان در شهر میانه نوعی عزت بخشیدن به این شهر است.
دکتر سنبلی درادامه عنوان کرد: بانوان ما در همه عرصه های بین المللی از جمله ورزش هم ثابت کرده اند که پا به پای مردان آمده و حتی بالاتر، خودشان را نشان داده اند.
رییس واحد میانه در مورد حقوق زن و مرد اظهار داشت: الان وقتی که ما در دنیا از نظر حقوق زن و مرد صحبت می کنیم، حرفی برای گفتن داریم و نمی شود گفت که تکمیل است، ولی نسبی است.
وی در پایان سخنان خود ضمن آرزوی موفقیت به خانم سولماز عباسی عضو تیم ملی قایقرانی بانوان در المپیک لندن، شهر میانه را دروازه تمدن فارس به آذر بایجان و مردم این شهر را هم مردمی فهیم، مهمان نواز، خونگرم و صمیمی، فرهنگی پذیر دانست.
گفتنی است اردوی تیم ملی قایقرانی رویینگ بانوان در رده سنی جوانان که خود را برای مسابقات جهانی چین آماده میکنند از اول تیر ماه سال جاری به مدت 21 روز در آبهای سدآیدوغموش میانه برگزارشد. و به خاطر اینکه طول استاندار بین المللی برای این رشته دو کیلومتر است، دلیل انتخاب سد آیدوغموش میانه را داشتن طول مستقیم سه کیلومتر در پشت سد و امنیت و ایمنی موجود در این شهرستان عنوان شده است.

Img 0020