فرهیختگان: اولین جلسه شورای دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با حضور مدیران و مسئولین گروههای کشاورزی در محل دفتر ریاست دانشکده برگزار گردید.
در ابتدای جلسه مهندس حبیب اله خدابنده رئیس دانشکده ضمن خوشامد گویی و خیر مقدم، به طور رسمی دکتر ناصر نظری را به عنوان مدیر آموزشی و دانشجویی دانشکده فنی و کشاورزی برای حاضرین در جلسه معرفی کرد و سپس نکاتی را راجع به ارزیابی دقیق دانشجویان توسط اساتید بیان نمود.
در ادامه جلسه پس از بحث و تبادل نظر، تصمیماتی از جمله: اخذ مجوز از مراجع ذیصلاح جهت تدریس همه اساتید و ارائه دروس مطابق بخشنامه و صرفا با مجوز ارائه شده و همچنین استعلام مدیران گروه از دفتر استخدام هیات علمی موقع ارائه درس، به تصویب رسیدن همه دروس دانشکده کشاورزی بر اساس تخصص اساتید و در شورای دانشکده تکمیل سقف تدریس اعضای هیات علمی موقع ارائه درس در کلیه گروهها، درخواستهای تدریس ارجاع شده از طرف رئیس دانشکده کشاورزی به مدیران گروهها و بررسی آنها در گروه مربوطه و طرح در شورای دانشکده و اعلام نتیجه آن به معاون آموزشی واحد اتخاذ و به تصویب رسید.

Arm