فرهیختگان: به همت حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه و بمناسبت فرخنده میلاد بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا(س) و گرامیداشت هفته مقام زن مراسم جشن میلاد کوثر با حضور مسئولین، اساتید، کارکنان و دانشجویان در سالن شهید فرزام کبیری دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای مراسم، پس از خوشامد گویی دکتر جلیل اجلی معاون آموزشی واحد، مدیر حوزه علمیه و رئیس سازمان اوقاف شهرستان میانه در مورد مقام زن از دیدگاه اسلام و دیگر جوامع سخنانی را بیان نمود و گفت: اگر جایگاه زن را در جوامع امروزی، نگرشهای متفاوت، تاریخ اسلام و در تاریخ تکامل بشر از خلقت حضرت آدم تا بحال مقایسه کنیم به این نتیجه می رسیم که تنها دینی که برای زن ارزش قائل است، فقط دین اسلام می باشد.
عیسی زاده جایگاه زن را در ادیان مختلف متفاوت خواند و اظهار داشت: در دین یهودیت زنان عاملین گناه هستند، در مسیحیت اگر انسان بخواهد سالم بماند، باید در مسیر تجرد بسر ببرد و در یونان باستان زن را خوارترین و ذلیل ترین فرد می دانستند.
مدیر حوزه علمیه میانه در ادامه در مورد اهمیت سوره کوثر اذعان کرد: جایگاه ویژه حضرت فاطمه زهرا(س) این بود که خداوند متعال کوثر را با عظمت به پیامبر اکرم اعطا نمود و سوره کوثر را نیز در مسجد الحرام بر نبی مکرم اسلام نازل کرد.
در ادامه مراسم کربلایی عادل نجفی از مداحان اهل بیت عصمت و طهارت در مدح صدیقه طاهره با مولودی خوانی معنویت خاصی به مراسم بخشید.

Img 7563