فرهیختگان: دفتر فرهنگ دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه بر حسب عملکرد سالانه (در سال 90)خود در بین واحدهای دانشگاهی منطقه سیزده، رتبه دوم را از آن خود کرد. صالح رحیمی مسئول دفتر فرهنگ اسلامی واحد با بیان این مطلب گفت: این دفتر با برگزاری بیش از 70 برنامه با مناسبتهای مختلف و برگزاری مسابقات سراسری قرآن و عترت با شرکت نزدیک به 1200 نفر از اساتید، کارکنان و دانشجویان نقش ارزنده ای در زمینه اعتلای فرهنگی دانشگاه داشته باشد. وی افزود: حوزه دفتر فرهنگ اسلامی واحد میانه با یک نفر کارشناس برادران و یک نفر کارشناس خواهران به تلاش خود در راه پیشبرد اهداف سازمان مرکزی ادامه می دهد. رحیمی در پایان از دریافت لوح تقدیر از سوی حوزه ریاست پژوهشکده قرآن و عترت معاونت فرهنگی سازمان مرکزی خبرداد و آن را برگ زرین دیگری بر دفتر افتخارات مجموعه تلاشگر واحد میانه بر شمرد.

Arm