برگزاری پنجمین وبینار ملی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد میانه
خبرگزاری آنا: رییس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه از برگزاری پنجمین وبینار ملی با عنوان «اقتصاد مقاومتی با رویکرد بیانیه گام دوم انقلاب» از سوی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان با همکاری انجمن علمی اقتصاد خبر این واحد دانشگاهی داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی میانه، دکتر عباس نعمتی درمورد اصطلاح اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: اصطلاح اقتصاد مقاومتی اولین بار از سوی مقام معظم رهبری در سال 1389 به ادبیات اقتصادی کشور وارد شد و در سال 1398 نیز در بیانیه گام دوم انقلاب بر آن تاکید شد.
وی افزود: در واقع مسئله اقتصاد مقاومتی تدبیری هوشمندانه است کـه از سوی مقام معظم رهبری در برابر جنگ اقتصادی و جنگ نرم دشمن مطرح گردید بطوری که این تدبیر هوشمندانه، کاهش وابستگی اقتصادی به بیگانگان و رونق تولید داخلی را مهیا می سازد و مانع از تسلط دشمنان بر کشور می شود.
عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه گفت: اقتصاد مقاومتی از یک طرف مفهومی برای مقاوم سـازی، بحران زدایی و ترمیم ساختارهای ناکارآمد موجود در اقتصاد مطرح و از طرف دیگر نیز موضوع تحریم¬ ها، به عنـوان یـک ابـزار بازدارنده در مسیر پیشرفت اقتصادی ارایه شده است.
نعمتی با اشاره به اهمیت موضوع اقتصاد مقاومتی بیان کرد: مقام معظم رهبری با نگاه عمیق خود در بیانیه گام دوم انقلاب به این مسئله توجه خاص داشته ¬اند و بطور منظم، به فراهم سازی روندی در جهت رشـد، توسـعه، اصلاح زیرساخت های اقتصادی و رسیدن به اقتصاد پایدار و مقاوم در برابر تکان های خارجی تاکید کردند.
رییس انجمن های علمی تخصصی واحد میانه خاطر نشان کرد: در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی در قرآن کریم توصیه ¬های فردی و اجتماعی بیان شده؛ بطوری که بر هر مسلمان در عرصه فردی، توانمندسازی نیروی کار و تقویت رقابت پذیری، اصلاح فرهنگ مصرف و صبر در برابر مشکلات اقتصادی سفارش شده است.
وی در ادامه گفت: در عرصه اجتماعی نیز، توصیه به کارگیری و استفاده از پتانسیل¬های مدیران شایسته، کارآمد، توجه به نخبگان، امر به معروف و نهی از منکر و.... وارد شده است و تاثیر این آموزه های قرآنی بر بیانیه گام دوم انقلاب نیز کاملا مشهود می باشد.
مدیر مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در خصوص مشكلات اقتصادی كشور و راه حل برون رفت از آن بر اساس بیانیه راهبردی و مهم رهبر معظم انقلاب اسلامی در «گام دوم انقلاب» اظهار کرد: مهمترین مشکلات، وابستگی اقتصاد به نفت، دولتی بودن بخش هایی از اقتصاد، نگاه به خارج و توجه کمتر به توان و ظرفیّت داخلی و غیره مطرح شده است.
رییس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی میانه به مهمترین راه‌ حل این مشكلات اشاره کرد و گفت: مطابق فرمایشات مقام معظم رهبری، سیاست های اقتصاد مقاومتی با تکیه بر درون ‌زایی اقتصاد كشور، مردمی كردن اقتصاد، مولّد شدن، رونق و جهش تولید داخلی و توجه خاص به اقتصاد دانش بنیان است كه باید برنامه‌ های اجرائی برای همه‌ بخش های آن تهیّه و با قدرت و نشاط كاری و احساس مسئولیّت، در دولت ها پیگیری و اقدام شود.
نعمتی درباره زمان و نحوه برگزاری پنجمین وبینار ملی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد میانه بیان کرد: این وبینار ملی روز دوشنبه مورخ 10/3/1400 از ساعت 12 الی 14 در سامانه دانشگاه هوشمند به آدرس الکترونیکی https://daanaan.daan.ir برگزار خواهد شد و کلیه اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و اعضای انجمن های علمی تخصصی و نیز سایر علاقمندان در سطح کشور می توانند با در اختیار داشتن شناسه و گذرواژه (موجود در پوستر وبینار) بعد از ثبت نام در سامانه دانشگاه هوشمند از طریق کد ملی و شماره تلفن همراه، در این وبینار شرکت نمایند.

Webinar