برگزاری مسابقه فرهنگی" طلوع فجر" به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی

دکتر عباس نعمتی رئیس باشگاه پژوهشگران جوان واحد میانه از برگزاری مسابقه فرهنگی "طلوع فجر" به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی، همزمان با آغاز ایام‌الله دهه ‌فجر و در آستانه چهل ‌و دومین سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، ویژه اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و انجمن های علمی- تخصصی واحد میانه خبر داد؛

رییس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد میانه در خصوص نامگذاری دهه‌ فجر گفت: از 12 تا 22 بهمن ماه به نام دهه‌ فجر انقلاب اسلامی نامگذاری شده است و این نام، بهترین اسمی است که برگرفته از قرآن می باشد؛ ریشه‌ نامگذاری این دهه مربوط است به قصه ای که قرآن نقل می کند و به لحاظ لغوى نیز فجر به معنى صبح و سپيده دمان است كه در قرآن كريم در سوره فجر بدان قسم خورده شده است؛ به دلیل این فجر و شکافته شدگی، حقایقی از اسلام، قرآن و انقلاب عظیم اسلامی نمایان شد و این ده روز فجر انقلاب اسلامی نیز، یادآور روزهاى مهم و سرنوشت ساز و فجر آفرين است که نشانگر طليعه ‌اى بر پيروزى مستضعفان بر مستكبرين و پیدار شدن حاكميت الهى است.

نعمتی خاطر نشان کرد نامگذاری روی این دهه بسیار شایسته و مبارک است؛ زیرا که به ورود حضرت امام خمینی (ره) بعد از حدود پانزده سال تبعید و دوری از وطن مربوط می شود؛ بطوریکه ابتدای دهه‌ فجر، تشریف فرمایی امام و انتهای آن همراه با پیروزی معجزه آسای انقلاب اسلامی است؛ بخصوص آن روزهایی که در نهایت سختی‌ها، یک مرتبه این انفجار نور پدیدار گشت.

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه اظهار کرد: نامگذاری ایام سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به "دهه‌ فجر" از ابتکارات امام خمینی (ره) است که تا ابد ماندگار خواهد بود و هرساله اهميت و عظمت آن بيش از پيش به جهانيان اعلام خواهد شد. انقلاب اسلامى ايران به دليل ماهيت اسلامى كه داشت از همان ابتدا تلاش نمود تا تحولات خود را با آموزه‌هاى قرآنى هماهنگ نماید و در اين راستا يكى از مهمترين راهكارها استفاده از فرهنگ لغات دينى و مذهبی همچون جهاد، مستضعف، مجاهد، يوم الله، ولى و غیره است كه همگى از فرهنگ دينى اخذ شده و مورد استفاده قرار گرفته است که عاملى مهم در معرفى ماهيت انقلاب اسلامى و نيز به صحنه كشاندن مردم بود؛ لذا يكى از اين واژگان مهم نيز كه در اين ایام مبارک مورد استفاده قرار گرفت عنوان دهه‌ فجر بود .

رییس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد میانه در خصوص نحوه برگزاری مسابقه فرهنگی "طلوع فجر" بیان کرد؛ این مسابقه بصورت مجازی و اینترنتی برگزار می شود که شامل سوالات چهار گزینه ای است و فایل سوالات و پاسخنامه در سایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در ذیل خبر، در دسترس می باشد و بایستی اعضای علاقمند باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و انجمن های علمی واحد میانه ضمن پاسخگویی به سوالات در پاسخنامه ویژه، آن را حداکثر تا تاریخ 22/11/99 به پست الکترونیکی nemati_abbas@yahoo.com ارسال نمایند.

دکتر نعمتی در پایان یادآور شد سه نفر از برندگان مسابقه فرهنگی طلوع فجر از سوی باشگاه پژوهشگران جوان مورد تقدیر قرار گرفته و همچنین در برخورداری از تسهیلات ویژه اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان در اولویت قرار خواهند گرفت.

دیدگاه‌ها

Guest
سلام.پاسخنامه نذاشتید که ،چکارکنیم اینجوری بفرستیم قبوله؟ ۰۹۱۴۸۲۹۶۱۰۸
لطفا برامون پیامک بدید یاشماره بفرستین براشون بفرستم باایمیل نمیتونیم
پاسخ دادن
محمدزاده - عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان
با سلام ؛
دوست عزیز
سوالات مسابقه و پاسخنامه هر دو در ذیل خبر (همانطوریکه در متن خبر نیز اشاره شده) قابل مشاهده و دانلود است که می توانید بعد از تکمیل به ایمیل جناب آقای دکتر نعمتی رییس محترم باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان ارسال نمایید؛ همچنین می توانید از طریق اینستاگرام nematia.miyaneh@ نیز به ایشان ارسال نمایید.
موفق باشید.
پاسخ دادن