با حضور 1483 نفر شرکت کننده صورت گرفت؛
برگزاری هشتمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاه های اجرایی کشور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه
خبرگزاری آنا: هشتمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاه های اجرایی کشور سال 1399 با حضور 1483 نفر شرکت کننده در دو نوبت صبح روزهای پنجشنبه و جمعه(11 و 12دی ماه 99) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه دکتر جبار بشیری رئیس این واحد دانشگاهی اظهار کرد: آزمون استخدامی، هرساله به منظور جذب نیروی انسانی جدید برگزار می شود که در این آزمون، عناوین شغلی متعددی از ارگان های متفاوتی ذکر می گردند و داوطلبان واجد شرایط ثبت نام آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی می توانند بسته به نوع مدرک تحصیلی خود، در یکی از آنها ثبت نام و شرکت کنند.
 وی افزود: در این آزمون تعداد 305 نفر آقا در محل مجتمع آموزشی و تحصیلات تکمیلی و 377 نفر خانم در ساختمان مرکزی در نوبت صبح روز پنجشنبه 11 دی با رعایت کلیه پروتکل های بهداشتی کرونایی رقابت کردند.
وی با اشاره به تعداد داوطلبان شرکت کننده روز جمعه بیان کرد: تعداد 395 نفر آقا (مجتمع آموزشی و تحصیلات تکمیلی) و 442 نفر خانم (ساختمان مرکزی) در نوبت صبح جمعه حضور داشتند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه تاکید کرد: با توجه به اینکه سازمان سنجش آموزش کشور در جهت بهبود ارتقاء کیفی حوزه های برگزاری آزمون، نیاز به نظرات شرکت کنندگان به عنوان معتبرترین منبع اخذ داده و اطلاعات برای ارزیابی حوزه ها دارد.
بشیری با بیان اینکه آزمون امسال در 6 گروه شغلی برگزار شد گفت: اکثریت آزمون های استخدامی، شامل دو مرحله آزمون و مصاحبه هستند. از افرادی به مصاحبه آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی دعوت می شوند که موفق به کسب حدنصاب نمره در آزمون کتبی شده باشند.
به گزارش آنا، دکتر جبار بشیری رئییس دانشگاه آزاد اسلامی از همکاری تنگاتنگ و مستمر کلیه عوامل اجرایی آزمون، کارکنان واحد، فرمانداری ویژه شهرستان، نیروی انتظامی، شبکه بهداشت و درمان، اداره برق و شهرداری در راستای امنیت و هرچه بهتر برگزار شدن این آزمون تقدیر و تشکر کرد.