ارتقاء مرتبه علمی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه به استادیاری
خبرگزاری آنا: مرتبه علمی دکتر علی اصغر بالسینی اقدم عضو هیأت علمی رشته مهندسی متالوژی مواد دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه از مرتبه مربی به استادیاری ارتقاء یافت.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، «دکتر محمدمهدی طهرانچی رییس دانشگاه آزاد اسلامی ارتقای مرتبه علمی علی اصغر بالسینی اقدم عضو هیات علمی واحد میانه را به استادیاری ابلاغ کرد.»
در حکم بالسینی اقدم آمده است: «با توجه به کسب مدرک تحصیلی دکتری تخصصی در رشته مهندسی متالوژی و بر اساس مصوبه یکصد پنحاه و سومین نشست هیات ممیزه مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، از تاریخ فراغت از تحصیل به مرتبه استادیاری ارتقا می‌یابید.»
طهرانچی در این حکم ابراز امیدواری کرده است که وی در مرتبه جدید با تأییدات خدواند تبارک و تعالی، منشأ خدمات بهتر و ارزشمندتری به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و دانشجویان عزیز بوده و در توسعه علم و دانش گام های مؤثرتری بردارد.

WhatsApp Image 2020 12 19 At 181856

دیدگاه‌ها