ارتقاء مرتبه علمی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه به استادیاری
خبرگزاری آنا: مرتبه علمی دکتر حمید حسن زاده فرد عضو هیأت علمی رشته مهندسی برق-قدرت دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه از مرتبه مربی به استادیاری ارتقاء یافت.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، «دکتر محمدمهدی طهرانچی رییس دانشگاه آزاد اسلامی ارتقای مرتبه علمی حمید حسن زاده فرد عضو هیات علمی گروه برق واحد میانه را به استادیاری ابلاغ کرد.»
در حکم حسن زاده فرد آمده است: «با توجه به کسب مدرک تحصیلی دکتری تخصصی در رشته مهندسی برق-قدرت و بر اساس مصوبه یکصد پنحاه و سومین نشست هیات ممیزه مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، از تاریخ فراغت از تحصیل به مرتبه استادیاری ارتقا می‌یابید.»
طهرانچی در این حکم ابراز امیدواری کرده است که وی در مرتبه جدید با تأییدات خدواند تبارک و تعالی، منشأ خدمات بهتر و ارزشمندتری به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و دانشجویان عزیز بوده و در توسعه علم و دانش گام های مؤثرتری بردارد.