برگزاری سومین وبینار ملی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد میانه به مناسبت هفته پژوهش

دکتر عباس نعمتی رییس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه از برگزاری سومین وبینار ملی با عنوان  «آشنایی با بانک مرکزی و نقش آن در اقتصاد کشور»  به مناسب هفته پژوهش سال99، توسط باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد میانه با همکاری انجمن علمی اقتصاد و با راهبری اداره کل هدایت و توانمندسازی دانشجویی ستاد مرکزی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان خبر داد.

رییس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد میانه در خصوص رسالت بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران گفت: رسالت اصلی بانک مرکزی آن است که با اجرای سياستهای پولی و اعتباری شرايط مساعد برای پيشرفت اقتصادی کشور را فراهم نماید و در اجرای برنامه‌های مختلف از قبیل برنامه‌های تثبيت و توسعه اقتصادی،  پشتيبان و حامی دولت باشد.

عضو هیات علمی گروه مهندسی برق واحد میانه خاطر نشان کرد: بانک مرکزی جمهوری اسلامی ايران در 18 مرداد 1339 تأسيس گرديد و برخی از وظايف آن حفظ ارزش داخلی و خارجی پول ملی کشور، تنظيم کننده نظام پولی و اعتباری کشور، انتشار اسکناس و ضرب سکه‌های فلزی رايج کشور، نظارت بر صدور و ورود ارز و پول رايج کشور، تنظيم مقررات مربوط به معاملات ارزی و ريالی، نظارت بر بانک‌ها و مؤسسات اعتباری می باشد.

رییس انجمن های علمی تخصصی واحد میانه در مورد ارکان بانک مرکزی جمهوری  اسلامی ایران اظهار کرد: ارکان بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران شامل مجمع عمومی، شورای پول و اعتبار، هیات عامل، هیات نظارت اندوخته اسکناس و هیات نظارت است

نعمتی در خصوص زمان و نحوه برگزاری سومین وبینار ملی بیان کرد: این وبینار ملی روز دوشنبه مورخ 1/10/1399  از ساعت 12 الی 14  در سامانه دانشگاه هوشمند به آدرس الکترونیکی https://daanaan.daan.ir  برگزار خواهد شد و کلیه اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و اعضای انجمن های علمی تخصصی و نیز سایر علاقمندان در سطح کشور می توانند با در اختیار داشتن شناسه و گذرواژه (موجود در پوستر وبینار) بعد از ثبت نام در سامانه دانشگاه هوشمند از طریق کد ملی و شماره تلفن همراه، در این وبینار شرکت نمایند.

عضو هیات علمی گروه مهندسی برق واحد میانه افزود به اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دارای کد عضویت فعال، گواهی حضور در وبینار ملی از طرف باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد میانه اعطا خواهد شد.

Pajohesh