روابط عمومی دانشگاه: دکتر  جبار بشیری رئيس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ميانه، بمناسبت ١۶ آذر و روز دانشجو پيام تبريکی صادر کرد.
به گزارش روابط عمومی واحد ميانه، در متن اين پيام آمده است:
     <<بسم الله الرحمن الرحيم>>
واژه دانشجو، به اندازه كرامت و تقدسش، وسيع و پردامنه است. آن‌قدر پر افق كه هرگاه به هر سوى كرانه‌اش انگشتى اشاره ببريم، نسيمى تازه از معنا مى‌یابيم.
دانشجو و دانشگاه از مقدّس‌ترین واژه‌هایی است که می‌توان در فرهنگ اسلامی سراغ گرفت. اسلام دینی است که درس خواندن را فریضه می‌داند و به عالمان اندیشمند مباهات می‌کند و به تقدیس محیط‌ های علمی می‌پردازد و لزوم توجه و پاسداری از آن را به همگان گوشزد می‌کند و شروطی را برای نیل به سعادت حقیقی بیان می‌دارد که تحقق آن در محیط‌ های علمی و آموزشی، تجلّی دانشگاه اسلامی را نوید می‌دهد و ترک آن موجب خسران و انحراف در مراکز آموزشی خواهد شد.
روز دانشجو يادآور رشادت سه شهید بزرگوار به نام‏ های شریعت رضوی، قندچی و بزرگ‏ نیا که سینه شب را شکافتند و با شهادتشان، جاودانه تاریخ ایران زمین شدند.
اینجانب ضمن پاسداشت ١۶ آذر و تبریک این روز به تمامی دانشجویان دانشگاه های شهرستان، اصحاب علم و انديشه، بویژه دانشجویان و اساتيد فرهيخته دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، از خداوند رحمان توفیقات روزافزون شما عزیزان را در همه امور فردی و اجتماعی به ویژه در عرصه فعالیت‌های علمی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی مسالت می‌نمایم.
                دکتر جبار بشیری
رييس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ميانه