برگزاری دومین وبینار ملی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد میانه

دکتر عباس نعمتی رییس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه از برگزاری دومین وبینار ملی با عنوان «آشنایی با فن بیان و زبان بدن (Body language) در رفتارهاي غيركلامي» توسط باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد میانه با راهبری اداره کل هدایت و توانمندسازی دانشجویی ستاد مرکزی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان خبر داد.

رییس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد میانه در خصوص زبان بدن گفت: زبان بدن یا تنگفتار به مجموعه رفتارهای غیرکلامی و فیزیکی اطلاق می شود که در آن فرد بدون صحبت کردن، توانایی انتقال پیام و برقراری ارتباط با دیگران را دارد و اولین زبانی که نیاز به یادگیری آن می باشد، زبان بدن است که باید توجه بیشتری به آن شود.
عضو هیات علمی گروه مهندسی برق واحد میانه خاطر نشان کرد: یادگیری تکنیک‌های زبان بدن باعث می شود که افراد در ارتباطات غیرکلامی -که بخش عمده‌ای از ارتباطات را تشکیل می‌دهند- توانمند شوند و با استفاده بهینه از تکنیک های زبان بدن بتوانند در ارتباطات و مذاکرات اجتماعی و کاری و غیره موفق باشند.
رییس انجمن های علمی تخصصی واحد میانه اظهار کرد: به عبارتی با یادگیری زبان بدن افراد می توانند پیام های بهتری را در روابط کاری و اجتماعی خود ارسال و دریافت کنند و همچنین می توانند پیام ها و رفتارهای دیگران را بهتر شناسایی نمایند.

نعمتی در خصوص زمان و نحوه برگزاری دومین وبینار ملی بیان کرد: این وبینار ملی روز دوشنبه مورخ 5/8/1399 از ساعت 12 الی 14 در سامانه دانشگاه هوشمند به آدرس الکترونیکی https://daanaan.daan.ir برگزار خواهد شد و کلیه اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و اعضای انجمن های علمی تخصصی و نیز سایر علاقمندان می توانند با در اختیار داشتن شناسه و گذرواژه (موجود در پوستر وبینار) بعد از ثبت نام در سامانه دانشگاه هوشمند از طریق کد ملی و شماره تلفن، در این وبینار شرکت نمایند.
عضو هیات علمی گروه مهندسی برق واحد میانه افزود به اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دارای کد عضویت فعال، گواهی حضور در وبینار ملی از طرف باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد میانه اعطا خواهد شد؛
نعمتی در پایان خاطر نشان کرد به منظور در نظر گرفتن امتیاز فعالیت برای کلیه اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و اعضای انجمن های علمی تخصصی واحد میانه، لازم است این عزیزان در زمان ثبت نام بعد از ذکر نام و نام خانوادگی جهت شناسایی عبارت (واحد میانه) را ثبت نمایند.

WhatsApp Image 2020 10 20 At 175257