مدیر عامل شرکت طاهرشیمی:
با گسترش و توسعه این شرکت ، می توان شهرستان میانه را به قطب تولید ماشین آلات و سیستم دفع پسماندهای ریجکتی در ایران تبدیل کرد
خبرگزاری آنا: علی خانی گفت: با گسترش و توسعه شرکت طاهر شیمی، ضمن ایجاد اشتغال و توسعه پایدار در منطقه، می توان شهر میانه را به قطب تولید ماشین آلات و سیستم دفع پسماندهای ریجکتی در ایران تبدیل کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، دکتر علی خانی عضو هیأت علمی این واحد دانشگاهی بعد از موفقیت شرکت طاهر شیمی در مسابقه رادیویی کارآفرینی برگزار شده در رادیو سراسری اقتصاد اظهار کرد: این شرکت در مسابقه ی بزرگ کارآفرینی با نام مسابقه میدون که شب های پنج شنبه و جمعه از شبکه سه سیما پخش می شود، حضور پیدا کرده است.
وی افزود: برنامه ی میدون یک مسابقه ی کارآفرینی است که با هدف مشاوره و حمایت از کسب و کارهای برتر با مشارکت صندوق کارآفرینی امید و معرفی به سرمایه گذاران داخلی و خارجی طراحی شده است.
عضو هیأت علمی واحد میانه بیان کرد: شرکت طاهر شیمی، طراح و سازنده انحصاری سیستم کوپیرولیز باکارایی بالا(HPCS) به منظور حل معضل پسماندهای شهری، بیمارستانی، صنعتی و کشاورزی در ایران و منطقه است.
خانی در معرفی اجمالی این شرکت گفت: شرکت طاهر شیمی میانه حدود یک سال و نیم پیش تاسیس شده و به عنوان شرکت مشاور، طراح و سازنده ماشین¬آلات فرایندهای تولید مواد شیمیایی آلی سازگار با محیط¬ زیست و معدنی تصفیه¬ آب و پساب، بازیافت ضایعات پلیمری و فلزات، تولید کننده انواع هیدروکربن¬ های سوختی و الکل اتانول، مدیریت، دفع و بازیافت پسماند شهری، بیمارستانی، صنعتی و کشاورزی با تکنولوژی روز دنیا فعالیت می کند.
مدیر عامل شرکت طاهر شیمی در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: سیستم کوپیرولیز با کارایی بالا که به صورت انحصاری در شرکت طاهر شیمی میانه طراحی و ساخته شده و قادر است تمام ضایعات پلیمری ریجکتی را به محصولات با ارزش مانند هیدروکربن و دوده ی صنعتی تبدیل کند.
وی ادامه داد: هیدروکربن تولید شده شبیه گازوئیل بوده که از آن به¬ عنوان سوخت می¬توان استفاده کرد. دوده ¬ی صنعتی کاربردهای گسترده¬ ای در صنعت دارد که شامل مواردی چون، سوخت به جای ذغال¬سنگ، صنعت رنگ سازی، پرکننده در صنعت لاستیک (تایر) سازی، کود، احیاء کننده¬ی شیمیایی و .. است.
خانی با اشاره به یکی از افتخارات کسب شده این شرکت اظهار کرد: طرح شرکت طاهر شیمی جزء سه طرح برتر جشنواره رویش نمایشگاه ربع رشیدی شناخته شد و برای شرکت های سیگل و شرکت فوکا صنعت صبای زنجان (شرکت آلمانی- ایرانی) دستگاه و سیستم منحصر به فرد طراحی و ساخته شده است.
او با توجه به اهمیت و ضرورت تکنولوژی طراحی شده در شرکت طاهر شیمی میانه، به بازدیدکنندگان از این طرح از جمله مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند کلان شهر تبریز و تفاهم اولیه برای همکاری، مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری های آذربایجان شرقی و تفاهم اولیه برای همکاری، دکتر شکور اکبرنژاد عضو شورای شهر تبریز، پروفسور ناصر ارسلانی استاد دانشگاه تبریز، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میانه، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر میانه، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر اهر، تجار ایرانی- عراقی اقلیم کردستان، رضا رحمانی وزیر سابق صمت، سورنا ستاری معاون علمی رییس جمهور، صادق نجفی معاون وزیر سابق صمت، شینا انصاری مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدر شهرداری تهران، عزیز جوانپور رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی، جونیور جوزفانسو مهندس ارشد مدیریت پسماند سائوپائولو برزیل(بصورت ویدئو کنفرانس)، شهردار سیواس ترکیه(بصورت ویدئو کنفرانس)، دکتر پزشکیان نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی، دکتر منادی نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی، پدرام پورنصر مدیر پسماندهای پزشکی سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران، فرماندار هشترود، رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس اداره صمت میانه اشاره کرد.
وی در پایان، اعضای این شرکت را مهندس حامد رسول زاده (رئیس هیأت مدیره)، دکتر شهرام محمدی (عضوهیأت مدیره) معرفی کرد.

WhatsApp Image 2020 09 28 At 104920