برگزاری اولین وبینار ملی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد میانه

دکتر عباس نعمتی رییس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه از برگزاری " اولین وبینار ملی با عنوان آشنایی با فناوری نانو و تجهیزات مربوطه" توسط باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد میانه با راهبری اداره کل هدایت و توانمندسازی دانشجویی ستاد مرکزی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان خبر داد.

رییس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد میانه در خصوص هدف از برگزاری وبینار ملی گفت: هدف از برگزاری وبینار آشنایی با فناوری نانو و تجهیزات مربوطه، افزایش اطلاعات و توانمندسازی اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و اعضای انجمن های علمی تخصصی در زمینه فناوری نانو، تجهیزات مرتبط با آن و نیز کاربرد فناوری نانو در علوم مختلف است.

عضو هیات علمی گروه مهندسی برق واحد میانه در خصوص زمان و نحوه برگزاری وبینار ملی بیان کرد: این وبینار ملی روز دوشنبه مورخ 7/7/1399  از ساعت 10 الی 12  در سامانه دانشگاه هوشمند به آدرس الکترونیکی https://daanaan.daan.ir  برگزار خواهد شد و کلیه اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و اعضای انجمن های علمی تخصصی و نیز سایر علاقمندان می توانند با در اختیار داشتن شناسه و گذرواژه (موجود در پوستر وبینار در سایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه) بعد ار ثبت نام در سامانه دانشگاه هوشمند از طریق کد ملی و شماره تلفن، در این وبینار شرکت نمایند.

نعمتی در پایان خاطر نشان کرد به منظور در نظر امتیاز فعالیت برای کلیه اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و اعضای انجمن های علمی تخصصی واحد میانه لازم است در زمان ثبت نام بعد از ذکر نام و نام خانوادگی جهت شناسایی عبارت (واحد میانه) را ثبت نمایند.

WhatsApp Image 2020 09 23 At 164807